Galatasaray'ın Schalke maçı şifresi ortaya çıktı

Schalke maçının şifresi:...

Galatasaray'ın Schalke maçı şifresi ortaya çıktı

Galatasaray’da teknik heyet ve oyuncular UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Schalke karşısında oynanacak rövanş maçında atılacak bir golün ne kadar önemli olduğunun farkında.

Çeyrak finale yükselme mücadelesine çıkacak Galatasaray’da ilk hedef acele etmeden, kontrolü rakibe bırakmadan oynamak. İlk maçta özellikle oyunun belirli bölümlerinde topun kontrolünü rakibe bırakan Galatasaray’da Fatih Terim’in oyuncularından ilk isteği sakin ve sabırlı olmaları.

Terim, atılacak bir golün turun kapısını aralayacağı bu karşılaşmada, özellikle orta alanda rakibe üstünlük kurmak isterken, oyuncularından orta sahada bol pas yapmalarını istedi.

BURAK MI, DROGBA MI?

Fatih Terim'in henüz Schalke maçında sahaya süreceği 11 kesinleşmezken, tecrübeli çalıştırıcı kontrolü elden bırakmamak için tek forvetli bir sistemle oynamayı düşünüyor. Burak ya da Didier Drogba'yı kenar çizgide oynatmaya sıcak bakmayan Terim, bu iki isimden birini Schalke maçında kenarda oturtmayı planlıyor. 

Tecrübeli çalıştırıcı Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Eskişehir deplasmanındaki karşılaşmada Burak'ı sağ çizgiye yakın, Drogba'yı da forvette oynatmış ve istediği verimi alamamıştı. Bu nedenle Schalke maçında orta sahayı da kalabalık tutmak isteyen teknik direktör Fatih Terim, Burak ya da Drogba arasında bir tercih yapacak.
<< Önceki Haber Galatasaray'ın Schalke maçı şifresi ortaya çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER