Galatasaray'ı sarsan skandal!

Galatasaray, son yılların en büyük sağlık fiyaskosuyla karşı karşıya kaldı.

Galatasaray'ı sarsan skandal!

Devre arasında geri dönen Aykut’un sakat olduğu check-up’ta gözden kaçırıldı. Ufuk Ceylan’a önce ‘Kemik ödemi’ teşhisi konuldu. Sonra kırık ortaya çıktı. İki yedek kalecisi sakat olan Cimbom’da, Muslera sakatlanırsa kale genç Eray'a emanet.

Florya’da sağlık skandalı... Hürriyet'in iddiasına göre, kadrosuna Drogba ve Sneijder gibi dünya yıldızlarını katan, teknik direktör Fatih Terim önderliğinde Avrupa’da bir kez daha büyük başarılara imza atma hedefi koyan Galatasaray’da büyük bir sağlık skandalının yaşandığı ortaya çıktı. Sezonun ilk yarısında Ujfalusi dışında sakatlıktan yana herhangi bir sorun yaşamayan G.Saray’da, başarılı işlere imza atan Dr. Sarper Çetinkaya’nın, sponsor baskısı nedeniyle Florya’dan ayrılmasıyla birlikte 2 büyük hata meydana geldi. 

 ‘VEFA’ DİYE ALDILAR SAKAT ÇIKTI

TARİH 31 Ocak 2013... Ara transferin son gününde Galatasaray, sezon başı gönderilen eski kalecileri Aykut Erçetin ile yarım sezonluğuna anlaştı. Aykut hem 3. kaleci alternatifi oluşturmak hem de ‘Vefa’ teması ile kadroya katıldı. Sponsor hastanede sağlık kontrolünden geçen Aykut’a kapsamlı check-up’tan sonra sağlam raporu verildi. Fakat Aykut Erçetin, sakat çıktı! Tecrübeli kaleci, 3 gün sonra, ‘Belimde ağrılar var’ diyerek antrenmana çıkamadı.


 ÖNCE ‘ÖDEM’ DENDİ SONRA AMELİYAT OLDU

TARİH 19 Şubat 2013... Galatasaray’ın Schalke maçı öncesindeki son idmanına katılan Ufuk Ceylan’ın aynı gece el bileğinde kırık oluştuğu duyuruldu. Herkes, Galatasaray’ın genç kalecisinin bu kritik 90 dakika öncesi idmanda sakatlandığını düşündü. Ancak Ufuk’un sakatlığının perde arkasından da çarpıcı gerçekler yatıyordu. Ufuk’un da aslında 19 Şubat’taki antrenmanda değil, 1 hafta önce Antalyaspor maçının ardından hafta içindeki idmanda sol el bileğinden sakatlandığı ortaya çıktı.

 ‘BİLEĞİNDE KIRIK VARMIŞ’ DENİLDİ

Sakatlık sonrası devre arasının ardından Galatasaray’ın sağlık sponsoru olan hastanenin ortopedi doktorları, ‘Ufuk’un bileğinde kemik ödemi var’ teşhisini koydu. İlk MR’da bu sonuca varan doktorlar, 2. MR’da kırık olduğunu belirledi. Ve Ufuk Ceylan’a, ‘Bileğinde kırık varmış, acilen ameliyat etmeliyiz’ denilerek ikinci kez önemli bir yanlışa imza atıldı. G.Saray’ın genç kalecisi, 20 Şubat 2013 tarihinde sponsorluk yapan hastanede gerçekleştirilen ameliyat sonrası sezonu kapattı.


<< Önceki Haber Galatasaray'ı sarsan skandal! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER