Galatasaray'dan Eskişehir maçında çok ilginç protesto

Galatasaray prosedürü yerine getirdi.

Galatasaray'dan Eskişehir maçında çok ilginç protesto

Orduspor karşılaşmasında hakem Serkan Çınar ile girdiği diyalog sonrası tribüne gönderilen ve 3 maç ceza alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dünkü karşılaşmada tribünde yer aldı. Ancak geceye Antrenör Ümit Davala’nın protestosu damga vurdu.

Karşılaşma öncesi takım otobüsüyle birlikte stada gelen Terim, araçtan ilk inen isim oldu. Tecrübeli hoca, oyuncularının tek tek elini sıkarak futbolcularını uğurladı. Terim ve kendisi gibi cezalı olan yardımcısı Hasan Şaş, polis koruması eşliğinde kendileri için ayrılan özel bölüme yöneldi. Tesis Müdürü Fahri Yılmaz de bu bölümde maçı takip etti.

Sarı-kırmızılılarda, İdari Koordinatör Şükrü Hanedar’ın zaman zaman Ümit Davala’nın yanına giderek bazı bilgiler verdiği gözlendi. İlk yarı ve ikinci devrede bu görüntü sık sık ortaya kondu. Bu durum, “Hanedar acaba Fatih Terim’den aldığı talimatları mı aktarıyor?” yorumlarını beraberinde getirdi. Hanedar’ın ilk kez bu şekilde kulübede aktif görünmesi şüpheleri doğrular gibiydi. Maçın ardından da talimatın maddesine uymak için 15 dakika bekleyen Fatih hoca, bunun ardından soyunma odasının yolunu tuttu.

Yayıncı kuruluşa, “Bize yakışmayan bir oyun oynadık. Bir puan için memnunuz. Sürekli topun peşinden koştuk” diye konuşan Antrenör Ümit Davala, basın toplantısına da Sabri Sarıoğlu ve Gökhan Zan ile birlikte geldi. Davala, “Prosedürü yerine getirmek için buradayız, soru almayacağız” dedi ve maçla ilgili hiç yorum getirmeden masadan kalktı. TFF temsilcisi Erhan Arslan da bu durumu raporuna yazdı.
<< Önceki Haber Galatasaray'dan Eskişehir maçında çok ilginç protesto Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER