Galatasaray'da yabancı krizi sürüyor

Cimbom başta o isimlerle yollarını ayırma kararı aldı...

Galatasaray'da yabancı krizi sürüyor

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Teknik Direktör Roberto Mancini'nin raporu doğrultusunda devre arasında yolların ayrılacağı futbolcular belli oldu. Sarı-Kırmızılılar başta Albert Reiera olmak üzere Amrabat ve Dany'nin devre arasında gönderip yabancı kontenjanını açmanın hesaplarını yapıyor. 

Ancak bu oyuncularının yıllık ücretlerinin çok fazla olması ve taliplerinin çıkmaması Galatasaray yönetiminin elini kolunu bağlıyor. Daha 1.5 yıllık sözleşmesi bulunan Riera gitmek için 4.5 milyon Euro'sunu peşin istedi. Galatasaray da bu rakamı ödemek istemiyor. 

İspanyol futboılcu ise yıllık 3 milyon Euro'ya kendine başka bir kulüp bulamaması nedeniyle Galatasaray'da kalmak için ısrar ediyor. Amrabat'ın durumu da Riera'dan çok farksız değil. 8.5 milyon Euro'luk bonservis bedeli ile Galatasaray'a gelen ancak bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Amrabat'ın da kiralık olarak başka takıma gönderilmesi gündemde. Faslı oyuncunun değerinin bulunması halinde ise satılması planlanıyor. Ancak hiçbir takımın Amrabat'a 5 milyon Euro bile vermeyeceği yönetim tarafından biliniyor.

DANY'YE KARABÜK YOLU GÖZÜKTÜ!

Galatasaray'da ocakta gönderilmek istenen 3. yabancı futbolcu ise Dany Nounkeu. Kamerunlu stoper Dany Nounkeu'ya Kardemir Karabükspor talip olduğu bildirildi. Sarı-Kırmılızı kulüple Karabük'ün bu oyuncu için büyük ihtimalle anlaşacağı ifade ediliyor. Galatasaray'ın Dany'ye karşılık Karabük'ten de Muhammet Demir'i istediği ve bir taşla 2 kuş vurmayı plandığı öğrenildi.
<< Önceki Haber Galatasaray'da yabancı krizi sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER