Galatasaray'da şok eden Veysel gerçeği!

Veysel Sarı, 2009 yılında dönemin Sportif Direktörü Adnan Sezgin tarafından, Ümit Karan’ın bonusu olarak Eskişehirspor’a verilmiş.

Galatasaray'da şok eden Veysel gerçeği!

Galatasaray'ın ara transferde Kırmızı Siyahlılardan aldığı genç yıldız, Cimbom’un pilot takımı Beylerbeyispor’da oynarken, Adnan Sezgin tarafından Ümit Karan’ın yanında 50 bin dolar karşılığı gönderilmiş.

 Galatasaray’ın ,ara transferde  Eskişehirspor’dan  büyük umutlarla  renklerine bağladığı Veysel Sarı, 2009’da “Bonus” olarak kırmızı siyahlı kulübe verilmiş.

O dönem Eskişehirspor’a giden Ümit Karan’ın yanında bedelsiz olarak gönderilen Veysel Sarı, sarı kırmızılıların pilot takımı olan Beylerbeyispor’da forma giymiş. Dönemin Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin’in, Eskişehirspor’a alacaklarını bırakan Ümit Karan ile birlikte 50 bin dolar sembolik bir ücret karşılığında gönderdiği Veysel, ara transferde bu kez 5 yıllık imza atarak Cimbom’a döndü. 400 bin Euro bonservis bedeli ödenen genç oyuncunun bu süre içindeki maliyeti yaklaşık 15 milyon lirayı bulacak.

Galatasaray formasıyla ilk kez Tokatspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giyen ve tek idman yaparak çıktığı maçta göz dolduran Veysel Sarı, güzel oyununu bir de golle süsledi. 
<< Önceki Haber Galatasaray'da şok eden Veysel gerçeği! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER