Galatasaray'da dev revizyon hazırlığı

Galatasaray yönetimi ara transferde kadroda önemli bir revizyon yapmayı planlıyor...

Galatasaray'da dev revizyon hazırlığı

Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Roberto Mancini'nin takımda düşünmediğiAmrabat, Dany, Riera, Yekta ve Engin'le büyük bir ihtimalle yollarıayıracak. Fakat geriye dönük bir araştırma yapıldığında Galatasaray'ın bu 5 isim için astronomik bir para harcadığı ortaya çıkıyor.

Geçen sezon başında Kayserispor'dan 8.6 milyon Euro karşılığında alınan Amrabat'a şu ana kadar 1.6 milyon Euro garanti ücret, 52 maç için de 900 bin Euro maç başı ücret ödendi. Toplam maliyet ise 11.1 milyon Euro oldu.Aynı durum Albert Riera için de geçerli.

EN PAHALISI NORDIN AMRABAT

Bonservisine 3 milyon Euro ödenen İspanyol yıldıza 2.5 sezonda 7.1 milyon Euro garanti, 72 maç için de 550 bin Euro maç başı ücret yanitoplam 10.6 milyon Euro verildi. Geçen sezon Gaziantep'ten alınan Dany'nin şu ana kadarki maliyeti ise 5.3 milyon Euro (bonservis: 3.3 milyonEuro, garanti ücret: 1.6 milyon Euro, 43 maç: 430 bin Euro) oldu.

YEKTA VE ENGİN İÇİN 8.5 MİLYON EURO

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Satış listesindeki yerli isimler Yekta ve Engin içinse şu ana kadar kasadan tam 8.5 milyon Euro çıktı. Rakamlar alt alta getirildiğinde toplam maliyet35.5 milyon Euro (96 milyon lira) oluyor. Şimdi Galatasaray yönetimi buisimleri ara transferde yok pahasına elden çıkarmaya hazırlanıyor.

YÖNETİM TAKAS DÜŞÜNÜYOR

Eğer iyi bir teklif alınmazsa Yekta, Engin ve Dany'nin yurt içinde takasta kullanılması gündeme gelecek.
Yönetimin gözden çıkardığı isimler arasından şu anda sadece Amrabat içinteklif geldi. İngiltere'den birçok talibi olan Faslı yıldızdan en 4 milyon Euro'luk bir gelir bekleniyor.
<< Önceki Haber Galatasaray'da dev revizyon hazırlığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER