Galatasaray'a çok büyük fırsat

Galatasaray bu sezon bir kez daha paraya doyacak...

Galatasaray'a çok büyük fırsat

Cim Bom, grupta ilk 2 maçta 0 çekse de sonradan müthiş bir performans gösterip 2. tura adını yazdırmıştı. Burada Schalke’yi çimlere gömen Aslan, Real Madrid’e kök söktürse de çeyrek finalde havlu atmıştı. Sarı-Kırmızılılar, sportif başarının keyfini sürerken bir yandan da kasasını doldurmuştu. 

Fenerbahçe’nin ön elemede Spartak Moskova karşısında hüsran yaşamasıyla birlikte Cim Bom, Türkiye için ayrılan yaklaşık 47 milyon TL’lik reklam ve yayın gelirlerinin tek başına sahibi olmuştu. 

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Avrupa Kupaları’ndan men edilmesi sonrası Devler Ligi’ne Galatasaray’ın yanı sıra Bursaspor katılacak. Fanatik'in haberine göre; Ancak Yeşil-Beyazlılar hazırlıksız yakalandı. Transfer çalışmalarına son dönemde hız verse de işleri kolay değil. Önce 3. ön eleme turunda oynayacak olan Timsah, buradaki rakibini geçerse Play-Off’ta da ter dökecek. Buradaki muhtemel rakipleri birbirinden güçlü. 

82.5 milyon TL kazandı 

Eğer Bursaspor gruplara katılamazsa Galatasaray’a bir kez daha talih kuşu konacak. Sarı-Kırmızılılar, sportif başarılarla elde edeceği gelirlerin yanı sıra yaklaşık 50.4 milyon TL olması beklenen pazarlama ve yayın gelirlerinin de sahibi olacak. 

Sarı-Kırmızılılar’ın geçtiğimiz sezon Devler Ligi sayesinde kasasına 82.5 milyon TL koymuştu. Üstelik bu rakama stattan elde edilen gelirler dahil değil.
<< Önceki Haber Galatasaray'a çok büyük fırsat Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER