Galatasaray'a Mancini de çare olamadı

Ligde şu ana kadar 11 puan kaybeden Galatasaray'da işler iyi gitmiyor. İşte sarı kırmızılı takımın Akhisar maçından sonra ortaya çıkan istatistiği...

Galatasaray'a Mancini de çare olamadı

Galatasaray Son 6 Haftada 11 Puan Kaybetti. 

Galatasaray Süper Lig’in son 6 haftasında 4 beraberlik 1 yenilgi aldı ve toplam 11 puan kaybetti. Galatasaray yarıda kalan Beşiktaş maçı dışında M.P.Antalyaspor ve Ç.Rizespor ile sahasında 
1-1, Bursaspor ile deplasmanda 1-1, Eskişehirspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı, Akhisar Belediyespor’a deplasmanda 2-1 kaybetti.  Galatasaray’ın deplasmanda Akhisar Belediyespor’a kaybetmesi ile Süper Lig’de bu sezon yenilgisiz takım kalmadı. 

Akhisar Belediyespor Sahasında Oynadığı Son 8 Maçı Kazandı.

Akhisar Belediyespor  geçen sezon sahasında oynadığı son 4 maçta 4 galibiyet almıştı. Akhisar Belediyespor bu sezonda sahasında oynadığı ilk 4 lig maçında Elazığspor’u 3-1, Trabzonspor’u 3-0, Gaziantepspor’u 2-0, Galatasaray’ı 2-1 yendi. Akhisar Belediyespor sahasında en son geçen sezon 24.haftada Elazığspor karşısında 1-0’lık sonuçla kaybetmişti. 

Galatasaray Maç Boyunca Sadece 2 İsabetli Şut Çekti. ( Bu Sezonun En Düşük İsabetli Şut Sayısı )

Galatasaray deplasmanda oynadığı Akhisar Belediyespor maçında sadece 2 isabetli şut çekebildi. Galatasaray böylece bu sezon en az isabetli şut çektiği maçını oynadı. Galatasaray takımında iki isabetli şutu da Didier Drogba çekti ve 1 gol kaydetti. 

Geçen Sezon Oynanan İki Maçı da Galatasaray Kazanmıştı, Bu Sezon Akhisar Belediyespor Galip Geldi. 

Akhisar Belediyespor ile Galatasaray arasında geçen sezon oynanan 2 maçı da Galatasaray kazanmıştı. Galatasaray sahasında rakibini 3-0 yenerken Manisa’da oynanan maçı 2-1 galip bitirmişti. Drogba’nın ilk maçında ilk golünü attığı mücadele olmuştu. Bu sezon ise Akhisar Belediyespor sahasında rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. 

Akhisar Belediyespor Süper Lig’de Sahasında Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray Galibiyetleri Aldı. 

Süper Lig’e ilk kez geçen sezon çıkan Akhisar Belediyespor sahasında dört büyüklerden üç tanesini yendi. Geçen sezon Trabzonspor’u 1-0, Beşiktaş’ı 4-1 yenen Akhisar Belediyespor bu sezonda Trabzonspor’u 3-0, Galatasaray’ı 2-1 mağlup etti. 

Oğuz Dağlaroğlu Son 2 Sezonda Süper Lig’de En Çok Forma Giyen Oyuncu Oldu. ( 41 Haftada 3690 Dakika )

Akhisar Belediyespor takımının tecrübeli kalecisi Oğuz Dağlaroğlu son 2 sezonda Süper Lig’de en çok süre alan oyuncu oldu. Geride kalan 41 haftanın hepsinde 90 dakika forma giyen (toplam 3690) Oğuz Dağlaroğlu kalesinde 50 gol gördü. Geçen sezon en çok oynayan iki oyuncu Oğuz Dağlaroğlu ve Kasımpaşa kalecisi Isaksson olmuştu. Bu sezon ise Isaksson 5 maçta 90 dakika sahada kaldı. 

Oumar Niasse, Bu Sezon Akhisar Belediyespor’un En Etkili Oyuncusu Oldu. ( 5 Gol – 2 Asist ) 

Süper Lig’in ilk 7 haftası sonunda 13 puan toplayan Akhisar Belediyespor takımında yeni transfer Niasse büyük katkı sağladı. Geride kalan 7 haftada takımı adına 5 gol atan Niasse 2 tane de gol pası verdi. 

<< Önceki Haber Galatasaray'a Mancini de çare olamadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER