Galatasaray'a İzmir'de büyük destek

Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma için İzmir'e geldi.

Galatasaray'a İzmir'de büyük destek

Adnan Menderes Havalimanı’nda “İmparator Fatih Terim” sloganları ile takımı karşılayan taraftarlar, takım otobüsü hareket edene kadar Terim lehinde sloganlarına devam etti. Özellikle Burak ve Drogba büyük alkış aldı.
  
Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma için Atatürk Havaalanı'ndan kalkan özel bir uçakla akşam saatlerinde İzmir’e geldi. Geceyi İzmir'de geçirecek olan sarı-kırmızılılar, yarın karayoluyla maçın oynanacağı Manisa'ya hareket edecek.

Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini, Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmayla birlikte ilk süper lig maçına da çıkmış olacak. Öte yandan Galatasaray kafilesine kırmızı kart cezalıları olan Melo, Selçuk İnan, sakatlığı bulunan Semih Kaya ve bugün gerçekleştirilen antrenmanda sakatlanan Engin Baytar dahil edilmedi.
  
Sarı-kırmızılı ekibin, süper ligin geride kalan 6 haftasında bir galibiyeti, 4 beraberliği ve bir de yarım kalan maç sonunda topladığı 7 puanı bulunmakta.

<< Önceki Haber Galatasaray'a İzmir'de büyük destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER