Galatasaray yönetiminden flaş açıklama

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, kadrodaki üç futbolcuyu sattıklarını, isimlerini gizli tuttuğu bu oyuncuların ocak ayında takımdan ayrılacağını açıkladı.

Galatasaray yönetiminden flaş açıklama

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, yıldız futbolcu transfer etmenin gönlünde olduğunu ancak maddi durumları gözetmek zorunda olduklarını söyledi.

İstanbul'da düzenlenen bir etkinlikte konuşan Başkan Yardımcısı Albayrak, 'Ara tranfser döneminde yıldız oyuncu gelecek mi? Yıldız transfer alınacak mı?' sorusuna Abdurrahim Albayrak, şöyle cevap verdi:

"Biz şu anda iki yıldız transfer yaptık bile. İlk önce Sabri Reis'i affettik. Alacağımız en iyi yıldızlardan bir tanesi oldu. Sabri'nin ismi Şampiyonlar Ligi maçının kadrosuna yazılmadığı için Sabri'siz sahaya çıktı. Selçuk İnan kırmızı kart cezalı olduğu için onun yerine Emre Çolak oynadı. Emre Çolak önceden doğru dürüst oynamıyordu bakın şimdi nasıl oynuyor. İlk önce içerideki mevcut oyunlarımızı değerlendireceğiz. Çünkü onların parasını biz ödüyoruz. Yıldız futbolcu almak gönlümde var ama maddi durumları göz önünde bulundurmak lazım. Bu paralarla kulüplerin yaşamaları zor."

3 OYUNCUMUZU SATTIK

Albayrak, ara transfer döneminde Galatasaray'dan üç tane yerli futbolcunun satıldığını ancak bu isimleri şimdilik açıklamayacaklarını ifade etti. Abdürrahim Albayrak, Felipe Melo'nun kendisine ise şunları yazdığını açıkladı: 

"Felipe Melo ile iyi anlaşıyoruz. Bana, 'Başkanım canı gönülden sizin dönmenizi istiyorum. Sen gerçek Galatasaraylısın. Brezilyalı oğlunuz Felipe Melo.' Diğer oyuncularla da aramız çok iyidir. Herkes iyidir önemli olan sizin iyi olmanız önemli. Siz kötüyseniz bunun nedenini kendinizde arayacaksınız."

Başkan Yardımcısı Albayrak, şampiyonluk yarışı içinse şunları kaydetti: "Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor'da şampiyonluk yarışının içinde var. Daha çok kimse koşacaksa o şampiyon olacaktır."

Albayrak, Almanya'da forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun transfer gündemlerinde olmadığını kaydetti.

ŞAMPİYONLUĞU KUTLAMADAN YİNE KAPI ÖNÜNDE KALABİLİRİZ

Galatasaray'da yönetimin 6 ay için görev yapacağını hatırlatan Albayrak, "30 Mayıs'ta kongre yapacağız. 31 Mayıs'ta Çaykur Rizespor ile son maçımızı oynayacağız. Yine belki şampiyonluk yemeğini yemeden herhalde kapının önüne konabiliriz. İnşallah yeni yönetimde oluruz yoksa şampiyon olsak bile yine kapı önüne konacağız." diye konuştu.

Albayrak, devre arasında TFF'nin yabancı oyuncu sayısı konusunda artış yapacağını ve böyle olunca da Türkiye'ye daha kaliteli yabancıların geleceğini ifade etti.

Abdurrahim Albayrak, Roberto Mancini ile bu sezon devam edilseydi daha başarılı olacağına inandığını kaydetti.
<< Önceki Haber Galatasaray yönetiminden flaş açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER