Galatasaray yıldızından ayrılıyor

G.Saray'ın geçen sezon kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan golcü oyuncunun gönderileceği iddia edildi.

Galatasaray yıldızından ayrılıyor

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kademeli olarak yürürlüğe sokulacak olan yabancı sınırlamasında sıkıntı yaşamamak için tedbirlerini şimdiden almaya başlayan Galatasaray, Tomas Ujfalusi ve Felipe Melo’nun ardından sezon sonunda Johan Elmander’e de veda etmeye hazırlanıyor.

Sporx’de yer alan habere göre, geçen seozon Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan play-off maçında ayak tarak kemiği kırılan ve o günden bu yana düzenli olarak forma giyemeyen Elmander için gelecek olan olası tekliflere açık olan sarı-kırmızılı yönetim, İsveçli oyuncu ile de dostça ayrılmak istiyor.

Galatasaray ile olan sözleşmesi 2013-2014 sezonunda sona erecek olan Elmander’i elden çıkartarak yabancı kontenjanını rahatlatmak ve yapılacak olan nokta transferler için elini rahatlatmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, alternatif planlar üzerinde duruyor. Galatasaray’da mutlu olduğu hemen her fırsatta dile getiren Johan Elmander’i sezon sonunda olası üç plan bekliyor.

1-AMERİKA RÜYASI

Johan Elmander, Bolton’dan Galatasaray’a transfer olmadan önce Amerika’dan gelen teklifleri geri çevirmiş ve kariyerine Avrupa’da devam etmek istediğini dile getirmişti. Daha önce verdiği bir röportajda Amerika’da futbol oynamanın kendisi için farklı bir deneyim olacağını ifade eden İsveçli futbolcu, ailesinin de bu fikre sıcak bakmasından dolayı rotasını bu yöne kırabilir. MLS’te sezonun yeni başlaması ve Türkiye’de sezonun sona ermesi ile MLS’teki transfer sezonunun çakışması kulislerde konuşulan transfer iddialarını daha da derinleştiriyor.

2-VER UMUT’U, AL JOHAN’I…

Sezon sonunda Umut Bulut’un satın alma opsiyonunu kullanacak olan Galatasaray’ın Toulouse’a sürpriz bir teklif yapabileceği hem sarı-kırmızılı camianın kulislerinde hem de menajerler arasındaki yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Umut Bulut’un 3 milyon euroluk satın alma bedelini Johan Elmander teklifi ile karşılayabileceğini planladığı iddia iddia edilen sarı-kırmızılı yönetimin, Toulouse’den gelecek olan cevaba göre yeni bir strateji belirlemesi bekleniyor.

3- ISAKSSON ÇOK İSTİYOR

Süper Lig’e bu sezon yükselen ancak yaptığı başarılı transferler ve aldıkları iyi sonuçlarla dikkat çeken, zengin yönetim kuruluyla daha da ilerilere gitmeyi hedefleyen Kasımpaşa, İsveçli Johan Elmander’i transfer etmek için oldukça kararlı görünüyor. Kasımpaşa, Elmander’in menajerine Galatasaray’ın ödediği ücretin aynısını ödemeye hazır olduğunu iletti. Elmander’in olası bir teklif durumunda İstanbul’da yaşamaya devam etmek istemesi ve Kasımpaşa kalecisi Andreas Isaksson ile uzun yıllara dayanan dostluklara transfer sürecini farklı bir noktaya sürüklüyor.
<< Önceki Haber Galatasaray yıldızından ayrılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER