Galatasaray transfer bombasına çok yakın

Galatasaray'da Sporting Lizbon'lu Bruma için çalışmalar hız kazandı.

Galatasaray transfer bombasına çok yakın

19 yaşındaki oyuncunun transferini son noktayı koymak isteyen Galatasaray, idari menajer Cenk ErgünPortekiz'e gönderdi. Cenk Ergün, sarı kırmızılı takımın teklifini Lizbon Başkanı Bruno de Carvalho'ya iletti.
Bruma için Lizbon'a 8.5 milyon euro teklif ettiği belirtilen Galatasaray, Bruma'ya ise 5 yıllık sözleşme imza attırmak istiyor.

Bruma'nın transferi ile ilgili Portekiz basınına açıklamalarda bulunan avukatı Bebiano Gomes genç oyuncunun Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığını söyledi. NTVSpor'un haberine göre; Bebiano Gomes, Bruma'yla Chelsea de ilgileniyor ancak Galatasaray bir adım önde. Öncelikle Sporting Lizbon ile masaya oturacağız. Kararımızı ona göre vereceğiz" ifadelirini kullandı.

Ülkemizde düzenlenen 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ile bir çok kulübün dikkatini çeken Bruma'yı Galatasaray'ın yanı sıra İngiliz devi Chelsea ve Hollanda ekibi PSV Eindhoven da istiyor.

ASLAN ÇÖZÜM ARIYOR

Bruma'nın kadroya katılabilmesi için ise bir yabancı oyuncu ile yolların ayrılması gerekiyor. Sarı kırmızılı yönetim, Olimpiakos ve Torku Konyaspor'un transfer tekliflerini kabul etmeyen Elmander ile görüşüp transfer için yer açmayı planlıyor. İsveçli golcünün takımdan ayrılması durumunda Bruma konusundaki baskısını artırmayı hedefleyen Galatasaray Yönetimi, Terim'in istediği takviyeyi yapmak amacında 
<< Önceki Haber Galatasaray transfer bombasına çok yakın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER