Galatasaray taraftarı hesap soruyor

Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programına katılan Galatasaray'ın önemli taraftar grubu UltrAslan'ın başkanı Veysel Giley, son dönemde yaşanan bilet krizi hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray taraftarı hesap soruyor

GALATASARAY'DA BİLET KRİZİ

Yönetime bilet istekleri olduğunu belirten Giley, bu talepleri gerçekleşmedikleri için Almanya'da tribünlerde yer alamayacaklarını açıkladı.

Veysel Giley ayrıca şu sözleri kaydetti:

"Bir buçuk ay önce yaşanan bir olaydan bahsediyoruz. Galatasaray gruplara kaldığı dönemde bazı sıkıntılar başladı. Grup maçlarındaki dönüm maçlarının hepsinde UltrAslan olarak yönetimin de satış yaptığı tüm maçlara gittik. Bugün geldiğimiz noktada bizi çok zor durumda baktılar. Acentaların adını vermiyorum. O reklam ajansları, Sedat Doğan ile görüşüyor ve Doğan da 1.5 ay önce rezervasyon işlemlerinin ultraşlanın yapacağını söylemiş. Tabii biz böyle bir şeyin olmayacağını biliyorduk, bu konuyu da yönetime ilettik. Biz, yönetimden 500 bilet istedik. Tribün kültürünü bilenlerin 500 kişinin ne demek olduğunu bilir. Yönetim, loca sahiplerinin yenileme döneminde bazı öncelikleri tanımış olabilir. Biz birçok şeyi değiştirdik, bunu yönetim de biliyor. Biletin rengini dahi görmedik, muhattap bulamadık. Bütün tur şirketlerine söylenen bazı şeyler var, tur şirketlerine rezarvasyonları ultraşlanın yaptığı söylenmiş, söyleyen de Sedat Doğan. Böyle bir şey olabilir mi?. Biz, 470 kişi olarak uçak biletimizi aldık, otel rezarvasyonunu yaptık ancak bilet yok, gidemiyoruz. Almanya'da tek bir ultraslan bayrağı olmayacak. Bizim futbolcularımıza özel bir mesajımız olacak ve bu mesajı da herkes okuyacak. Biz her zaman destek olmak istiyoruz. Futbolcularımız, onların yanında olduğunu hissetmesini bekliyoruz. Kendisini ultraslan'ın kurucusu olarak lanse eden Sedat Doğan ile şu ana kadar bir kez bile konuşmadım. Biz biletleri Ali Gürsoy'dan talep ettik ama biz bu isteğimiz gerçekleşmedi. Ultraslan bir tane bile almamıştır, şu anda piyasada 1000 tl'ye bilet satılıyor. Bir yöneticinin kendi şoförüne bilet verdiği yönünde duyumlar da var, bunlar bile doğru. Bizim Galatasaray'a sırtımızı dönmemiz söz konusu değil, biz armanın peşindeyiz."

<< Önceki Haber Galatasaray taraftarı hesap soruyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER