Galatasaray kendi evinde kayıp

Süper Lig 2014-2015 sezonu 2. hafta karşılaşmasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadında Galatasaray ve Eskişehirspor karşı karşıya geldi. Maçın 90 dakikasında gol olmayınca müsabaka başladığı gibi bitti.

Galatasaray kendi evinde kayıp

Süper Lig Süleyman Seba Sezunu 2. haftasında Galatasaray, cezası nedeniyle seyircisinden yoksun çıktığı maçta Eskişehirspor ile 0-0 berabere kaldı. İki takım da puanını 4’e çıkardı. Sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Dzemaili, Melo’nun yokluğunda ilk 11’de sahaya çıktı. MUSLERA'DAN ENFES KURTARIŞ Galatasaray’ın ligin 2. haftasındaki rakibi Eskişehirspor’du. Metin Oktay’ın 23. ölüm yıldönümüne denk gelen karşılaşma öncesi sarı kırmızılı cephede “moral bozan” gelişmeler vardı. Galatasaray, 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle TT Arena’da taraftar desteğinden yoksun sahaya çıktı. Aksine, bir ilk olarak da Eskişehirspor, TT Arena deplasmanına kendi seyircisini getirebilmişti. Yaklaşık 50 Eskişehirsporlu, takımlarına destek verdi; deplasmanda ev sahibi gibiydi!
Galatasaray’daki bir diğer “olumsuz gelişme” de Felipe Melo konusuydu. Twitter’da, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a hakaret içeren bir gönderiyi “retweet” yaptığı gerekçesiyle PFDK’ya sevkedilen Brezilyalı, 2 maç ceza aldı. Böylece Galatasaray, Eskişehirspor karşısında Melo’dan yoksun mücadele etti.





İ
<< Önceki Haber Galatasaray kendi evinde kayıp Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER