Galatasaray bitirdi sıra Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında İstanbul'da konuk edeceği Viktoria Plzen'i eleyerek adını çeyrek finale yazdırmayı hedefliyor.

Galatasaray bitirdi sıra Fenerbahçe'de

Bu akşam oynanacak karşılaşma saat 22.05'ten itibaren Star TV ve Samanyoluhaber.com'dan canlı yayınlanacak.

Deplasmandaki ilk maçta rakibini 1-0 yenerek tur için büyük avantaj elde eden sarı-lacivertliler, kendi sahasında turu geçecek skoru elde etmek istiyor.
         
Fenerbahçe'ye tur için beraberlik yetiyor. Viktoria Plzen 1-0 kazanırsa maç uzatmaya gidecek. Uzatma dakikalarında da sonuç değişmezse turu geçecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek. Çek ekibi 2-1 veya 1 farklı skorlu galibiyetlerde çeyrek finale çıkan takım olacak.

MUHTEMEL 11'LER ŞÖYLE

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet Topal, Selçuk, Kuyt, Baroni, Caner, Sow

VIKTORIA PLZEN: Kozacik, Reznik, Cisovsky, Prochazka, Limbersky, Darida, Horvath, Rajtoral, Kolar, Kovarik, Bakos (Tecl)
         
3 EKSİK VAR         

Fenerbahçe'de Viktoria Plzen maçı öncesi 3 eksik bulunuyor.
         
Statü gereği oynayamayan Emre Belözoğlu'nun yanı sıra, kırmızı kart cezalısı Raul Meireles ve ilk maçta sakatlanan Pierre Webo, maçta forma giyemeyecek. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Gökhan Gönül'ün durumu ise bu akşam yapılacak antrenmandan sonra belli olacak.
         
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın Emre ve Meireles'in yokluğunda orta sahada ilk maçta olduğu gibi Mehmet Topal ve Selçuk Şahin'e görev vermesi bekleniyor.
               
YİNE SEYİRCİSİ OLMAYACAK         

Fenerbahçe, BATE Borisov ile oynadığı rövanş maçında olduğu gibi Viktoria Plzen rövanş maçında da cezası nedeniyle seyircisiz oynayacak.
         
Sarı-lacivertliler, seyircisiz oynadığı BATE Borisov maçında stat dışından paraşütle atılan meşaleler nedeniyle UEFA tarafından yine seyircisiz oynama cezası aldı.
         

<< Önceki Haber Galatasaray bitirdi sıra Fenerbahçe'de Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER