Galatasaray - MP Antalyaspor maçında iki gol var! Maçın Sonucu

Galatasaray ile Medical Park Antalyaspor, Süper Lig'in 4. hafta açılış maçında karşılaştı. Maçın sonucu: Galatasaray 1-1 Antalyaspor..

Galatasaray - MP Antalyaspor maçında iki gol var! Maçın Sonucu

Galatasaray ve Medical Park Antalyaspor, Süper Lig 2013-2014 sezonu 4. hafta açılış maçında, Türk Telekom Arena Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılıklı gollere sahne olan karşılaşma 1-1 sona erdi. 
Galatasaray kalede Eray, savunmada; Eboue, Semih Kaya, Chedjou, Hakan Balta orta sahada; Emre Çolak, Engin Baytar, Melo, Amrabat forvette ise Burak Yılmaz ve Drogba 11'i ile sahaya çıktı.

Medical Park Antalyaspor ise karşılaşmaya kalede Hakan, defansta; Vederson Emre, Ferdinand, Mehmet Sedef orta sahada; Tita, Serkan Balcı, Naxto, Emrah Başsan forvette ise Isaac Promise ve Milan Baros 11'i ile başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Medical Park Antalyaspor Tita'nın 20. dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçti. Isaac Promise sağ kanattan çizgiye indi, ceza sahası içine yerden pasını verdi, Tita gelişine sert vurdu ve top Eray'ın üstünden ağlarla buluştu.

-Galatasaray 75. dakikada Drogba'nın golüyle 1-1'lik eşitliği yakaladı. Sabri sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Drogba arka direkte gelişine sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

Maçın sonucu: Galatasaray 1-1 Antalyaspor...

<< Önceki Haber Galatasaray - MP Antalyaspor maçında iki gol var! Maçın... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER