Fikret Orman'dan Serdal Adalı'ya mesaj

Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, bugün kendisini suçlayan açıklamalarda bulunan Serdal Adalı'ya seçimlerden sonra cevap vereceğini söyledi.

Fikret Orman'dan Serdal Adalı'ya mesaj

Beşiktaş'ta başkanlık seçimlerine az bir süre kala seçim ofisi açılışını gerçekleştiren Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, açıklamalarda bulundu. Aslında önemli bir şey yapmadıklarını belirten Orman, "Beşiktaşlılar beni tanır ben de Beşiktaşlıları tanırım. Yaptıklarımız ortada. Sadece ben kulüp başkanı olduğum için insanlar kulübe geliyorlar. Seçim malzemesi olmaması için de kulüp dışında bir yer tercih ettik. Burada da seçmenlerimiz ile beraber oluyoruz." dedi.

Bugün Serdal Adalı'nın, kendisi hakkında sarf ettiği sözler için ise Başkan Orman, "Öncelikle şunu söyleyeyim, ben Beşiktaş Kulübü'nün başkanıyım ve onun için Beşiktaş'ın saygınlığını korumak zorundayım. Tabii ki cevap vereceğim hepsine. Ama buna ben şu an cevap versem yarın başka bir şey olacak ve bu da kamuoyunda Beşiktaş'ı rencide altında bırakabilir. Bu seçim süreci uzun bir süreç. Önümüzde 10-15 gün var. Onun için günü geldiği vakit hepsine cevap vereceğim. Az önce söylediğim gibi benim görevim Beşiktaş'ı temsil etmektir. Ben de bunu layıkı olarak yapmaya çalışıyorum. Her şeye, zamanı gelince cevap vereceğim." diye konuştu.

Teknik adam arayışlarında ise arkadaşlarının çalışmaları sürdürdüğünü ifade eden Fikret Orman, "Arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor ve hepsi araştırmadalar şu an. Raporları da bir iki haftaya bana ulaşmış olur. Ben Beşiktaş'ın menfaati ne gerekiyorsa onu yaparım." diyerek sözlerini tamamladı.

CİHAN
<< Önceki Haber Fikret Orman'dan Serdal Adalı'ya mesaj Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER