Fenerbahçe'yi çok zor günler bekliyor

CAS kararının onanmasının ardından korku dolu günler sarı lacivertli taraftarları bekliyor.

Fenerbahçe'yi çok zor günler bekliyor

Fenerbahçe'de yaprak dökümü yaşanır mı?

CAS mahkemesinin kararı onamasının ardından gözler sarı lacivertli takıma çevrilirken, taraftarları en az CAS kararı kadar endişelendiren bir diğer nokta da yıldız futbolcuların bu karar sonrası takımda kalıp kalmayacağı.

3 temmuz süreci sonrası yaşayacağı ekonomik darboğaz nedeniyle Mamadou Niang, Diego Lugano, Andre Santos ve Emmanuelk Emenike gibi yıldızlarını kaybeden Fenerbahçe'de gözler artık her transfer döneminde adı İngiliz takımlarıyla anılan Moussa Sow, disiplinsiz davranışları nedeniyle topun ağzında olan Raul Meireles ve takımdaki tavan ücreti alan Dirk Kuyt'a çevrilmiş durumda.

3 temmuz sonrasına Mamadou Niang yerine Henri Bienvenu, Andre Santos yerineyse Reto Ziegler ile devam eden Fenerbahçe sezon içinde kaybettiği kaliteli futbolcularının eksikliğini fazlasıyla hissetmiş, gene o dönemde 10 milyon euro'ya Spartak Moskova'ya sattığı Emmanuel Emenike'yi ise geçtiğimiz günlerde 13 milyon euro karşılığında yeniden transfer etmişti.

Görünen o ki 5 eylül'de bitecek transfer dönemine dek sarı lacivertli taraftarlar pek de huzurlu uykular geçiremeyecek. (Eurosport)
<< Önceki Haber Fenerbahçe'yi çok zor günler bekliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER