Fenerbahçe'nin üç yıldızına transfer kancası

Süper Lig takımı, Fenerbahçe'nin üç futbolcusuna transfer kancası taktı...

Fenerbahçe'nin üç yıldızına transfer kancası

Medical Park Antalyaspor Başkanı Güntekin Gencer, 3 Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk, Josef Yobo ve Holmen'e talip olduklarını açıkladı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Gencer, ''Semih'le sezon başında da görüştük. Son dönemde de daha sık bir araya geldik. Menajeriyle de görüştük. Biz kendilerine son teklifi yaptık. Artık karar Semih'in. Fenerbahçe'den alacaklarını düşünüp, kalmayı tercih edebilir; ticari açıdan baktığımızda saygı duymalıyız. Ama Semih 'Bu yaşta futbolun dışında kalmak istemiyorum. A2'de antrenman yapmaktansa Antalyaspor'da yeni bir sayfa açarım' diyorsa kapımız açık. Gelir formamızı giyer. Biz son teklifimizi verdik. Artık karar Semih'in.'' dedi.

"YOBO'YLA ANLAŞMA ZEMİNİ OLUŞTURDUK" 

Yobo'yla her konuda anlaştıklarını dile getiren başkan Gültekin Gencer, ''Yobo ve menajeriyle konuştuk. Biz kendileriyle anlaşma zemini oluşturduk. Pek çok konuda uzlaştık, sadece Yobo'nun Fenerbahçe'yle sözleşme feshederken, alması gereken bir ücret var, bundan feragat etmesi gerekiyor. Kısacası Yobo'yla Fenerbahçe'yle olan sözleşmesini feshederse bizde oynar. Sonuç itibariyle Nijerya Milli Takımı'nın kaptanı, Dünya Kupası'nda yerini alması için ikinci yarıda oynaması gerekiyor. Antalyaspor onun için çok iyi bir seçenek.'' diye konuştu.

"ERSUN YANAL, 'HOLMEN BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ, ONU BIRAKMAYACAĞIZ' DEDİ"

Fenerbahçe'de yabancı oyuncu sınırlamasından dolayı kadroya girmekte zorlanan Holmen'e de talip olduklarını bildiren Başkan Gencer, ''Holmen'i istedik. Onun da fikrinin olumlu olduğunu biliyorum. Fakat Fenerbahçe Yönetimi Holmen'e gelen tekliflerden bunaldı. Ersun Yanal'da geçen hafta bize 'Holmen benim için çok önemli bir oyuncu. Bırakmayacağız' dedi. Holmen, Fenerbahçe'de devam edecek. Bu transfer bizim için kapandı.'' şeklinde konuştu.

<< Önceki Haber Fenerbahçe'nin üç yıldızına transfer kancası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER