Fenerbahçe'nin tek çaresi Arsenal

Süper Kupa'da Galatasaray'a, ligde ise Torku Konyaspor'a yenilen Fenerbahçe'de, umutlar Arsenal ile oynanacak Şampiyonlar Ligi Playoff maçına bağlandı.

Fenerbahçe'nin tek çaresi Arsenal

Fanatik'in haberine göre, resmi ve özel maçlarda futbol olarak göz doldurmayan, Salzburg’u Devler Ligi 3. ön elemesinde safdışı bırakmasına karşın, Süper Kupa’da Galatasaray, Süper Lig’de Konyaspor’a mağlup olan Fenerbahçe çıkış arıyor. 

Sarı-Lacivertliler, moralsiz bir şekilde hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Ersun Yanal, bir yandan onları motive etmeye çalışıyor, diğer yandan da gece gündüz Arsenal dersine çalışıyor. Tek düşünce, kötü gidişe İngiliz ekibi karşısında son vermek ve Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçından avantajlı bir skorla ayrılmak. Arsenal’in cumartesi günü Aston Villa’ya sahasında 3-1 yenildiği maçı izleyen yardımcısı Volkan Kazak’ın verdiği bilgilerle, İngiliz ekibinin daha önce oynadığı maçların kasetlerini izleyip edindiği izlenimleri birleştiren tecrübeli hoca, taktiğini hazırlamaya çalışıyor.

Samandıra’da ders çalışıyor 

Adeta Samandıra’ya kapanan Yanal’ın tüm konsantrasyonunu, çarşamba günkü maça verdiği belirtildi. Oyuncularıyla bire bir ve gruplar halinde bir araya gelip, hem morallerini artırmaya çalışan hem de Arsenal hakkında bilgilendiren Yanal’ın, “Camiamızı üzdüğümüzü biliyorsunuz. Konya maçı istemediğimiz şekilde bitti ama geride kaldı. Artık tüm konsantrasyonumuz Arsenal üzerine olmalı” dediği öğrenildi. Bu arada Ersun Yanal’ın, çarşamba günkü maça Konya karşılaşmasından çok farklı ve yabancı ağırlıklı bir kadro ile çıkacağı kaydedildi.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'nin tek çaresi Arsenal Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER