Fenerbahçe'nin Bate Borisov maçı saat kaçta, hangi kanalda?

BATE Borisov - Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi maçı maçı ne zaman oynanacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe'nin Bate Borisov maçı saat kaçta, hangi kanalda?

BATE Borisov ile Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında Belarus'ta karşı karşıya geliyor. BATE Borisov - Fenerbahçe maçı,  akşamı saat 20:00'da Star TV'den canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe, Bate Borisov Karşısında Kazanırsa Avrupa Kupaları Tarihinde 2.Kez Deplasmanda Üst Üste 4 Galibiyet Almış Olacak.

Fenerbahçe bu sezon Uefa Avrupa Ligi C grubunda deplasmanda oynadığı 3 maçı da kazandı. B.Mönchengladbach’ı deplasmanda 4-2, AEL Limassol ve O.Marsilya maçlarını 1-0 kazanan Fenerbahçe böylece tarihinde 2.kez gruptaki tüm deplasman maçlarını kazanmış oldu. Fenerbahçe 2009-10 sezonunda da Uefa Avrupa Ligi H grubunda 3 deplasman maçında 3 galibiyet almıştı. Fenerbahçe o sezon S.Bükreş, Sheriff ve Twente deplasmanlarında 1-0 galip gelmişti. Fenerbahçe 2009-10 sezonunda play-off turunda Sion’u deplasmanda 2-0 yendikten sonra grupta 3 maçta 3 galibiyet almış ve toplamda üst üste 4 deplasman maçında galibiyet yaşamıştı. Fenerbahçe, Bate Borisov’u yenerse 2.kez üst üste 4 deplasman maçında galip gelmiş olacak.

<< Önceki Haber Fenerbahçe'nin Bate Borisov maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER