Fenerbahçe'den çok büyük hamle geliyor

Paraguaylı gol makinesi ve Benficalı yöneticileri ikna etme aşamasına gelen Fenerbahçe, transferde mutlu sona çok yaklaştı

Fenerbahçe'den çok büyük hamle geliyor

Cardozo’da geri sayım

Alper Potuk ve Bruno Alves hamleleriyle şimdilik Türkiye’nin transfer şampiyonu olan F.Bahçe, 3. bombayı da patlatmak üzere.. Tüm enerjilerini transfer listesinin en tepesindeki Oscar Cardozo için harcayan sarı-lacivertliler, Portekiz’den gelecek müjdeli haberi beklemeye başladı. Benfica cephesi, yapılan uzun pazarlıklar sonucunda 14 milyon Euro’luk bonservis bedelinde indirime gitmeye karar verdi. Bu transfer için 11 milyon Euro’luk bir bütçe ayıran F.Bahçe’nin isteğine yakın bir rakama el sıkışılması beklenirken, oyuncunun yıllık alacağı rakam konusunda henüz net bir anlaşma sağlanmadı.

REFERANS PORTEKİZLİLER

Bu arada sarı-lacivertli yöneticilerin bu transfer için Portekizli yıldızları Raul Meireles ve Bruno Alves’i devreye soktukları öğrenildi. Önceki gün çubuklu formayı giyen Bruno Alves verdiği ilk röportajda “Cardozo’yu iyi tanırım, çok iyi oyuncudur. F.Bahçe’ye transferi için aracı olmaya hazırım” derken, Paraguaylı yıldızı yakından tanıyan Raul Meireles de bu transfer için elinden geleni yaptığı öğrenildi.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'den çok büyük hamle geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER