Fenerbahçe'den bir gönderme de Mancini'ye

Şampiyon Fenerbahçeli futbolcuların Karabükspor maçındaki sürprizler bitmiyor. Ve Saracoğlu'ndaki göndermelerden Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini de nasibini aldı.

Fenerbahçe'den bir gönderme de Mancini'ye

Fenerbahçe'nin Galatasarayfutbolcuların da sık sık kullandığı duran adam pozu göndermesinden sonra bir gönderme de Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini'ye geldi

Fenerbahçe - Karabükspor maçının son dakikalarıdna çok ilginç bir an yaşandı. 76. dakikada oyuna giren Selçuk Şahin elindeki kağıdı takım arkadaşlarına gönderdi. Bütün takımın elinde gezen kağıt son olarak kaleci Volkan'a geldi. Volkan da kağıtta yazan 'Şampiyon Fenerbahçe' yazısını kameralara gösterdi.

MANCINI'YE GÖNDERME
Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Mancini, birçok maçta saha içerisinde yaptığı taktik değişiklikleri kağıt ile futbolcularına iletiyor. Bu sürpriz ile Fenerbahçeli futbolcular rakibine bir göndermede bulunmuş oldu.



Volkan maçın ardından şunları söyledi:
"Kağıt fikri ben dahil bir iki arkadaşın fikriydi. Güzel bir espri oldu. Kimseyi hedef alan bir şey değildi. Biz kimseyi aşağılamayı amaçlamadık. Diğerleri gibi küfür etmektense böyle bir espri yapalım dedik. Kutlamalarımız devam edecek. Pazar günü Bağdat Caddesi'nde kutlamalarımız devam edecek. Şampiyonluğu en güzel şekilde kutlayacağız. Olabildiğince Fenerbahçeli'yi Cadde'de görmek istiyorum. Ben emeği geçen başta başkanımıza, oyuncu arkadaşlarımıza, taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah seneye bu başarılarımız devam eder."

BURAK'TAN CEVAP GELDİ

Fenerbahçe karşılaşmasının bitiminde sarı lacivertlilerin bu göndermesine Galatasaray'ın yıldız golcüsü Burak Yılmaz'dan cevap geldi. Burak sosyal medya hesabından şampiyonlar ligi göndermesi yapan bir fotoğraf paylaştı.










<< Önceki Haber Fenerbahçe'den bir gönderme de Mancini'ye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER