Fenerbahçe'de yeni bir ayrılık mı?

Fenerbahçe’de Ersun Yanal’ın göreve gelmesiyle kadroya girmekte zorlanan Cristian Baroni, ülkesi Brezilya’ya dönmek istiyor.

Fenerbahçe'de yeni bir ayrılık mı?

Lig maçlarında yabancı kontenjanı nedeniyle tribüne çıkmak zorunda kalan Cristian, devre arasında sarı-lacivertli takımla yollarını ayırmayı planlıyor. Menajerinden kendisine talip olan kulüplerle temasa geçmesini isteyen Brezilyalı oyuncuyu ülkesinden birçok takımın istediği iddia edildi. Yönetimin de devre arasında Cristian’ı satmaya sıcak baktığı gelen haberler arasında.

BU KEZ GERÇEKTEN AĞLIYOR

Brezilyalı futbolcu, antrenmanlarda da isteksiz bir görüntü sergiliyor. Attığı gollerden sonra yaptığı ağlama hareketiyle bilinen futbolcunun üzüntüsü yüzünden okunuyor. Önceki gün AMK’da yayınlanan haberde Cristian ile Ersun Yanal’ın diyalogu bu sayfalara taşınmış; Yanal, “Biri size dur demedikçe mücadeleye devam edin. Sert futbol istiyorum” ifadelerini kullanarak, futbolcuyu uyarmıştı.

2012'DE DE GİTMEK İSTEMİŞTİ

Cristian Baroni 2012 yılı Ocak ayında Corinthians’a dönmek için kampanya başlatmış ve bunun için bir video hazırlamıştı. Brezilyalı oyuncu “Corinthians’a dönmek istiyorum. Bunun için desteğinize ihtiyacım var. Tüm Corinthians taraftarını yardıma çağırıyorum” demişti.

<< Önceki Haber Fenerbahçe'de yeni bir ayrılık mı? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER