Fenerbahçe'de Meireles'i hırs bastı

Meireles forma için savaşıyor

Fenerbahçe'de Meireles'i hırs bastı

Bu sezon inişli-çıkışlı bir grafik çizen, bir kaç maçtaki agresif tavırlarıyla da eleştiri oklarının hedefinde kalan Raul Meireles’i hırs bastı. 

13. haftada Beşiktaş ile oynanan karşılaşmada gördüğü kırmızı kartın ardından cezası bitmesine rağmen son iki maçta tribüne çıkan Portekizli oyuncu, hafta başında teknik direktör Ersun Yanal’dan forma istemişti. Brezilya’da gerçekleştirilecek 2014 Dünya Kupası’nda gitmeyi hedefleyen ve bu yüzden Fenerbahçe’de oynamak istediğini hocasına söyleyen yıldız futbolcu, antrenmanlardaki hırsıyla dikkatleri çekiyor. 

Hocasının, “Hak eden formayı alır” sözünün ardından idmanlarda istekli bir şekilde çalışan Meireles’in yalnızca performansı değil neşeli tavırları da teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Tecrübeli orta saha oyuncusunun, ilk yarının son maçında Kayserispor’a karşı 11’de sahaya çıkmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

3 kulüp onu istiyor

Sarı-Lacivertliler’in 2-1 kaybettiği Karabükspor maçında orta sahada görev alan isimlerin beklentilerin uzağında kalmasının ardından Meireles de çalışmalarda yükselen performansıyla yerini garantiledi. Bu arada Portekizli oyuncu için 3 kulübün Fenerbahçe’nin kapısını çaldığı öğrenildi. Napoli, Wolfsburg ve Porto’nun Meireles’i kadrosuna katmayı planladığı öğrenildi. Fanatik                                 

<< Önceki Haber Fenerbahçe'de Meireles'i hırs bastı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER