Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın yerine o geliyor

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski yöneticilerinden Sadettin Saran, "Kısmet olursa aday olacağım" dedi.

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın yerine o geliyor

"Çanakkale Boğazı'nı Yüzerek Geçme Yarışması"na katılan Saran, yarışma sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulunun, olağanüstü seçimli genel kurula gitme kararı aldığını hatırlattı.

Başkan adaylığı konusunda büyük bir destek aldığını belirten Saran, şöyle konuştu:
"Bugün biraz fazla yüzdüm ama bitirdim. Çanakkale Boğazı'nda yüzmek gerçekten çok güzel. Zaten önemli olan burada hep birlikte olabilmek. Organizasyon da çok güzel. Fenerbahçe için başkanlığa adaylığım söz konusu. Ciddi bir teveccüh var. İnşallah kısmet olursa aday olacağım. Zaten bugün de Fenerbahçe için fazla yüzdüm. Kafam daldı gitti. Fenerbahçe'yi düşüne düşüne gittik."  
 
'İHRAÇ KALKARSA ENGEL YOK'

Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Sadettin Saran, şunları kaydetti: "Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük kulübü, en büyük camiası. Her yerde bir teveccüh var. Benim üzerime düşen vazife neyse yerine getirilmeli. Fenerbahçe'nin emrindeyim. Mantık dışı bir sevgi, emrindeyiz. Hayırlısı, önümüzdeki günler gösterecek. Önümüzdeki 26'sında kongre var. İnşallah kısmet olursa niyetimiz var. İki sefer ihraç edildim. Af filan beklemiyorum. Suçlu affedilir, böyle bir derdim yok. Aklı olan herkes bilir, benim orada suçum olmadığını ama ihraçlar kalkarsa onun dışında bir engel yok."

Fenerbahçe'nin geldiği noktaya üzülüp üzülmediği yönündeki soruyu ise, "Üzülmemek elde değil. 5 yaşından beri Fenerbahçeliyim. Neyse bunları daha fazla konuşmayalım." şeklinde cevapladı. 
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın yerine o geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER