Fenerbahçe'de 4 isime kesik

Fenerbahçe Yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun getirdiği yeni yabancı düzenlemesine göre planlarını yapmaya devam ediyor.

Fenerbahçe'de 4 isime kesik

AMK Gazetesi'nden Eser Erenler'in haberine göre, Krasic, Stoch, Yobo ve Holmen’in menajerleri önceki gün kulübe çağrıldı ve oyuncularla yola devam edilmeyeceği resmi olarak tebliğ edildi. Amaç sezona 8 yabancıyla başlamak.

Şu an kadrosunda 11 yabancı oyuncu bulunan ve alınacak forvetin ardından bu sayıda 12’ye ulaşacak olan sarı-lacivertliler, sezona 8 yabancıyla başlamayı hedefliyor.

Ve gidecek olan 4 yabancı için de önceki gün resmi olarak ilk adım atıldı. Sözleşmeleri devam eden 4 ismin menajerleri, önceki gün Saracoğlu’nda bulunan kulüp ofisine çağrıldı. Gönderilecek olan isimler Milos Krasic, Miroslav Stoch, Joseph Yobo ve Samuel Holmen’di. 4 yabancı oyuncunun da kulübe çağrılan menajerlerine, “Oyuncunuz, kulübümüzün ileriye dönük planlarında yer almıyor. Kendilerini satılık listesine koyuyoruz. Sizden kulüp bulmanızı istiyoruz.?Oyuncu artık satılık listesinde yer alacak, kendisine bilgi verin” ifadeleri kullanıldı.

KRASIC’E 7 MİLYON EURO

Bilindiği gibi Krasic, geçen sezonun başında Aykut Kocaman’ın büyük ilgisi sonrası 7 milyon Euro’ya, Yobo geçen sezonun başında 2.5 milyon Euro’ya, Stoch 3 sezon önce 5.5 milyon Euro’ya, Holmen ise bu sezon başında bedelsiz olarak Kanarya olmuşlardı.

ZARARINA GİDECEKLER

Yeni sözleşmeleri bulunan ve F.Bahçe’den iyi paralar kazanan bu 4 ismin ayrılışı oldukça zararlı olacak gibi. Şu ana kadar bu oyuncularla ilgili nabız yoklayan tüm kulüpler, oyuncuların maaşlarını yüksek bulup, Kanarya’dan bonservis konusunda indirim veya yıllık ücretin bir kısmını ödemesini talep ediyordu.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de 4 isime kesik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER