Fenerbahçe yeni bir yıldız kazandı

Fenerbahçe altyapısında gösterdiği performansla herkesin takdirini toplayan Aziz Ceylan adım adım A takıma doğru gidiyor.

Fenerbahçe yeni bir yıldız kazandı

Fenerbahçe, yeni bir yıldız kazanıyor. 17 yaşında A Takım'la idmanlara çıkan genç golcü Aziz Ceylan, performansıyla göz dolduruyor. 

Sarı-Lacivertlilerin dün Anadolu Üsküdar ile oynadığı hazırlık maçında iki kez ağları havalandıran yetenekli ismin, Türk futboluna damgasını vuracağı belirtiliyor.  

Süper Lig'de pazar günü Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, dün Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekibi Anadolu Üsküdar 1908 ile hazırlık maçı oynadı. Sakat ve milli takımlarda bulunan futbolcular yüzünden A2 takım takviyesiyle sahaya çıkan Sarı-Lacivertliler, rakibini Stoch (2), Aziz Ceylan (2), Recep Niyaz ile Sezer'in golleriyle 6-1 mağlup etti. 

Zaman'da yer alan habere göre; Anadolu Üsküdar önünde iki kez ağları havalandıran 17 yaşındaki Aziz Ceylan'ın ise teknik heyetten tam not aldığı, gelecek yıl A takıma kazandırılacak isimlerin başında geldiği bildirildi. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın, Aziz'in yanı sıra Hüseyin Rüzgar, Oğuz Mataracı, Erman Taşkın, Gökhan Sazdağı ile Emrah Akar'a bu maçta görev verdiği ve gençlerden memnun kaldığı öğrenildi. 

Tecrübeli teknik adamın özellikle Aziz Ceylan'ın performansını çok beğendiği belirtildi. 1996 doğumlu olan başarılı oyuncu, 2008'de Tavşanlı'dan transfer edildi. Fenerbahçe U-15 Takımı Nike Premier Cup'ta şampiyonluk yaşarken 7 golle gol kralı olmuştu. 

15 yaş altı takımda forma giydiği dönemde kendinden büyük yaş gruplarında futbolunu geliştiren genç yeteneğin, şans verilirse A Takım'da dahi başarılı olabileceği ifade edildi. Erken yaşta konuşulmaya başlanan geleceğin müthiş forvetinin, Chelsea'nin İspanyol yıldızı Fernando Torres'i örnek aldığı kaydedildi.
<< Önceki Haber Fenerbahçe yeni bir yıldız kazandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER