Fenerbahçe transfer bombasını Rusya'da patlatıyor

Fenerbahçe'nin hedefindeki süper isimler...

Fenerbahçe transfer bombasını Rusya'da patlatıyor

Yoluna sadece Süper Lig'de devam eden Fenerbahçe, tarihi farkla şampiyon olabilmek için kollarını sıvadı. Sezon başında kadrosuna Emenike'yi katarak gol yollarındaki etkinliğini artıran lider Fenerbahçe, devre arasında adeta yüksekten uçacak. Rus basınının müthiş iddiasına göre sarı lacivertliler, CSKA Moskova ve Zenit'in iki yıldızına tam tam 30 milyon Euro ödemeye hazırlanıyor.

Devlerle yarışacak

Porto'dan Rusya'nın Zenit takımına transferi oldukça olaylı olan Hulk, takımında mutsuz. Monaco ve Chelsea'nin de yakından ilgilendiği futbolcu için Fransız ve Rus basını Fenerbahçe'yi de adaylar arasında gösterdi. Falcao ile adını yeniden dünyaya duyuran Monaco, şampiyonluktaki iddiasını arttırmak için Brezilyalı futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Chelsea ise Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig'de kendini üst sıralara taşımak için Hulk ile ilgileniyor. Mourinho'nun forvet hattına takviye düşünmüyorum açıklamasına rağmen iki ülke basınında da Hulk'un chelsea ile görüştüğü iddia edildi.

20'lik yıldız gündemde

Fenerbahçe'nin bir diğer Rusya çıkarması ise CSKA Moskova'nın 20 yaşındaki kanat oyuncusu Ahmed Musa. Nijerya genç milli takımlarında da oldukça dikkat çeken Ahmed Musa'nın piayasa değeri 12 milyon Euro. Sezon başında Spartak Moskova'dan Emenike'yi kadrosuna katan sarı lacivertliler, Ahme Musa'yla da yakından ilgileniyor. CSKA Moskova'nın kapısını çalması beklenen Fenerbahçe'nin geleceğin yıldızı olarak gösterilen kanat oyuncusunu sezon başından bu yana izlettiği öğrenildi.
<< Önceki Haber Fenerbahçe transfer bombasını Rusya'da patlatıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER