Fenerbahçe son sözünü söyledi

Cardozo için günlerdir Benfica Kulübü ile pazarlık yapan F.Bahçe’nin 14 milyon euroya kadar çıkmayı kabul ettiği, ödeme planının belirlenmesi sonrası transferin açıklanacağı öğrenildi

Fenerbahçe son sözünü söyledi

Benfica Kulübü’nün inadını bir türlü kıramayan Fenerbahçe Yönetimi, Oscar Cardozo için istenen 15 milyon euroluk bonservis ücretini 14 milyon euroya kadar çıkardı.

Lizbon’da günlerdir Portekizli yetkililerle pazarlık yapan ancak bir sonuca varamayan İdari Menajer Hasan Çetinkaya’nın, Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı son telefon görüşmesi sonrası stratejinin değiştiği öğrenildi. Cardozo’nun Türkiye’ye gelmek istemesini koz olarak kullanan ve bu yolla Benfica’nın inadını kırmaya çalışan sarı-lacivertliler, hem transferin uzaması, hem de Benfica’nın geri adım atmaması üzerine pes etti.

Fenerbahçeli taraftarlara Topuk Yaylası’nda Cardozo’nun sözünü veren ve Paraguaylı oyuncunun daha gelmeden kombine satışlarına etki ettiğini gören Yıldırım’ın, 14 milyon euroyu gözden çıkardığı kaydedildi. “Cardozo için bu para değer” düşüncesinde olan Yıldırım’ın takımda görmeyi çok arzuladığı Paraguaylı oyuncunun büyük fayda sağlayacağına inandığı bildirildi.

Sarı-lacivertliler, Cardozo’nun gelmesiyle forma satışlarından da büyük gelir elde etmeyi planlarken, Benfica Kulübü ile ödeme planı konusundaki pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı kaydedildi.
<< Önceki Haber Fenerbahçe son sözünü söyledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER