Fenerbahçe son saniyede güldü

Süper Lig 8. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Erciyesspor'u Emenike'nin son dakika golüyle 2-1 yendi.

Fenerbahçe son saniyede güldü

Kadir Has Stadı'ndan oynanan maçın 9. dakikasında Fenerbahçe, Moussa Sow'la öne geçti. Erciyesspor, 22'de Azofeifa'nın muhteşem frikik golüyle cevap verdi. Karşılaşma bitmek üzereyken maça sonradan dahil olan Emenike, 90+4'te Fenerbahçe'ye galibiyeti getirdi. Sarı-lacivertliler, puanını 19'a çıkardı.

EMENİKE İLK GOLÜNÜ ATTI

Fenerbahçe’nin sezon başında transfer ettiği Emmanuel Emenike Süper Lig’de bu sezon ilk golünü K.Erciyesspor karşısında kaydetti. İlk 7 haftada 6 maçta forma giyen Emenike 10 şut atmış 4 kez kaleyi bulmuştu ancak gol bulamamıştı. Emenike K.Erciyesspor maçında ise tek şutunda golünü atmayı başardı. Nijerya Milli Takımı ile hafta arası gol bulan Emenike, en son 04.08.2013 tarihinde Kuban Krasnodar’a  Spartak Moskova forması altında lig golü atmıştı.


FENERBAHÇE'NİN UZATMALARDA 2. GALİBİYETİ

Fenerbahçe Süper Lig’de bu sezon 2.kez maçın uzatma dakikalarda attığı golle galibiyet aldı.  Kasımpaşa karşısında mücadele 2-2 devam ederken uzatmalarda Webo’nun golüyle 3-2 kazanan Fenerbahçe bu haftada K.Erciyesspor karşısında 1-1 devam eden maçı uzatmalarda Emenike’nin golüyle kazanmayı başardı.



KAYSERİ ERCİYES - FENERBAHÇE

STAT: Kadir Has
SAAT: 19:00
YAYIN: Lig TV

ERCİYESSPOR: Jorgaceviç, Erhan, Numan, Mangane, Emre, İbricic, Cem Can, Azofeifa, Traore, Yasin, Sinan
TEKNİK DİREKTÖR: Fuat Çapa

FENERBAHÇE: Volkan, Mehmet Topuz, Bekir, Egemen, Caner, Selçuk, Emre, Cristian, Kuyt, Sow, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
<< Önceki Haber Fenerbahçe son saniyede güldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER