Fenerbahçe ikinci yarı hedefini belirledi

Teknik Direktör Ersun Yanal, zorlu fikstüre rağmen Fenerbahçe’nin ikinci yarıdaki hedefini açıkladı...

Fenerbahçe ikinci yarı hedefini belirledi

Ligin ilk yarısını 41 puanla rakiplerinden açık ara önde kapatan Fenerbahçe’de ikinci yarıdaki hedef en az bir bu kadar daha puan toplamak olacak.

Sarı-lacivertli ekibin ikinci yarıdaki zorlu fikstürünü göz önünde bulundurarak herkes puan farkının kapanabileceği ihtimali üzerinde dururken, Teknik Direktör Ersun Yanal tam tersini düşünüyor.

Fenerbahçe’nin ikinci yarıda da en az 41 puan alabileceğini belirten deneyimli çalıştırıcı kurmayları ile yaptığı toplantıda takımın ilk yarıdaki performansı rahatlıkla tekrarlayabilecek güçte olduğunu belirtti.

İlk yarıdaki hataların tekrarlanmaması halinde bu puanın üzerine de çıkabileceklerini kaydeden Yanal’ın, ikinci yarıda oynayacakları tüm karşılaşmaların şimdiden tek tek analizini yaptığı, zorlu deplasmanlara rağmen yakaladıkları ivmeyi kaybetmeyeceklerine inandığı ifade edildi.

Günde bir saat

Bu arada Fenerbahçeli futbolcular tatilde de çalışmaya devam edecek.

Verilen özel programlar eşliğinde çalışacak oyuncular 7 Ocak’a kadar kendilerini hazır tutmaya çalışacak. Teknik Direktör Yanal’ın programa harfiyen uyulmasını istediği, oyunculara verilen polar saatler sayesinde kimin çalışıp, kimin çalışmadığının ortaya çıkacağı bildirildi.
<< Önceki Haber Fenerbahçe ikinci yarı hedefini belirledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER