Fenerbahçe bundan sonra ne yapar?

Fenerbahçe kritik haftalara girdi

Fenerbahçe bundan sonra ne yapar?

Süper Lig'in 9. haftasını lider bitiren ve en yakın rakibine Beşiktaş'a 5 puan fark atan Fenerbahçe, ligde kritik haftalara girdi. Sarı lacivertliler 9. haftanın son gününe gelene kadar nispeten kolay takımlarla karşılaştı. Bu maçların ikisini uzatma dakikalarında bulduğu gollerle kazanan Fenerbahçe, sadece 1 mağlubiyet 1 beraberlik aldı.

Fenerbahçe'de zorlu fikstür 

Kasımpaşa, Eskişehirspor ve Trabzonspor ile karşılaşan ve bu maçlardan 7 puan çıkartan Fenerbahçe, artık üstü üste oynayacağı kritik maçlara odaklandı. Daha önce ligin üst sırasında yer alan takımlarla mücadele etmiş olsa bile bu kalitede takımlarla arka arkaya gelen haftalarda oynamayan Fenerbahçe, şimdi bu karşılaşmalara çıkacak.


Fenerbahçe'nin 10. haftadaki ilk rakibi Bursaspor olacak. Yeşil beyazlılar kötü gidişine üst üste kazandığı 3 puanlarla son vermesine rağmen futbolcuyla tatmin etmedi. Ancak Bursaspor'un sahasında oynadığı karşılaşmalardaki üstün performansı göz önüne alınınca yeşil beyazlı takımla Fenerbahçe'nin oynayacağı maçta favori tarafı kestirmek şimdiden mümkün değil. Süper Lig'in lideri bu karşılaşmadan sonra sahasında Galatasaray ile karşılaşacak. Türkiye'nin en çok merak ettiği derbi, 10 Kasım'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak. Bursaspor deplasmanından sonra sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak Fenerbahçe, yoğun maç temposunu derbi ile süsleyecek.

Derbilerde son durak Beşiktaş 

Sarı lacivertliler 12. haftada ise deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Son 4 haftada 10 puan kazanan ve kaybetmeyen Antalyaspor, son haftaların en formda takımları arasında yer alıyor. Fenerbahçe'nin 13. haftadaki konuğu ise Beşiktaş. Derbiyle geçilecek olan hafta Fenerbahçe'nin zorlu fikstüründe zor karşılaşmalardan birisi daha olacak. Sarı lacivertlilerin bu virajdaki son durağı ise Çaykur Rizespor olacak. Yani Fenerbahçe 14. haftaya gelene kadar 2 derbi, bir Bursaspor deplasmanı ve zorlu Karadeniz yolculuğu yapacak. Fenerbahçe'nin Akdeniz'deki durağı ise formda takım Antalyaspor olacak.
<< Önceki Haber Fenerbahçe bundan sonra ne yapar? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER