Fenerbahçe Trabzonspor'u evinde yine mağlup edemedi

Haftanın maçının ardından öne çıkan ayrıntılar...

Fenerbahçe Trabzonspor'u evinde yine mağlup edemedi

Fenerbahçe İle Trabzonspor Arasında Şükrü Saracoğlu Stadında Oynanan Son 2 Maç 0-0 Berabere Bitti. 

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında Şükrü Saracoğlu stadında oynanan son 2 maç 0-0 berabere bitti. Trabzonspor Şükrü Saracoğlu stadında Fenerbahçe’ye son golünü ise 2009-10 sezonu son hafta maçında Burak Yılmaz ile kaydetmişti.  2010-11 sezonunda sahasında 2-0 kazanan Fenerbahçe, 2011-12 sezonunda lig maçında 1-0 Süper Final maçında 2-0 kazanmıştı. Son 2 sezonda oynanan maçlar ise 0-0 berabere bitti. 

Fenerbahçe, Trabzonspor'a Sahasında En Son 1997-98 Sezonunda Yenilmişti.   

Fenerbahçe Süper Lig'de sahasında Trabzonspor'a karşı en son 1997-98 sezonunda kaybetti. 1997-98 sezonunda sahasında rakibine 3-1 yenilen Fenerbahçe daha sonra oynanan 17 maçta 11 galibiyet 6 beraberlik aldı. Fenerbahçe 2006-07 sezonu 32.haftasında sahasında oynaması gereken maçı İzmir Atatürk Stadı'nda oynamış ve Trabzonspor ile 2-2 berabere kalmasına rağmen şampiyonluğunu ilan etmişti. İki takım arasında oynanan son 9 maçta Trabzonspor galibiyet alamadı. Son 9 maçta Fenerbahçe 6 kez kazanırken 3 maç berabere bitti. Trabzonspor en son 2010-11 sezonu 2.hafta maçında rakibini sahasında 3-2 yenmişti. İki takım arasında toplamda oynanan 81 maçta Fenerbahçe 33 kez, Trabzonspor 22 kez kazandı, 26 maç berabere bitti.

Trabzonspor Son 2 Sezonda Ezeli Rakipleriyle Oynadığı 9 Maçı da Kazanamadı. 

Trabzonspor Son 2 sezonda ezeli rakipleriyle oynadığı maçlarda galibiyet alamadı. Trabzonspor geçen sezon sahasında Galatasaray ve Beşiktaş ile 0-0, Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken sahasında Fenerbahçe’ye 3-0 kaybetmiş deplasmanda ise 0-0 berabere kalmıştı. Trabzonspor son haftada deplasmanda Galatasaray’a 2-0 mağlup olduktan sonra Ziraat Türkiye Kupası final maçında da Fenerbahçe’ye 1-0 kaybetmişti. Trabzonspor bu sezonda ilk lig maçında ezeli rakiplerinden Beşiktaş’a 2-0 mağlup oldu, Fenerbahçe karşısında deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Trabzonspor bu 9 maçta sadece 1 gol kaydetti. 

Trabzonspor Maçında İlk Yarısında Kaleye İsabetli Şut Çekemedi.

Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe ile oynadığı maçta ilk yarıda kaleyi bulamadı. İlk yarıda sadece Aykut Demir ile kaleyi deneyen ve savunmadan geri gelen şut dışından kaleyi denemeyen bordu-mavili takım maçı ise 5 şut ve 1 isabet ile tamamladı. 

Trabzonspor Süper Lig’de Oynadığı Son 4 Maçta Gol Yemedi. 

Trabzonspor Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik aldı. Trabzonspor son 4 haftada sahasında Karabükspor’u 1-0, Torku Konyaspor’u 2-0 yenerken Kayserispor’u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Trabzonspor son 4 lig maçında kalesinde gol görmezken en son 3.haftada Akhisar Belediyespor takımından Kenan Özer’in golüne engel olamamıştı. Trabzonspor Süper Lig’de 362 dakikadır gol yemiyor. 

Emre Belözoğlu Süper Lig’de Bu Sezon 2.Maçına Çıktı. ( İlk Hafta T.Konyaspor’a Karşı Oynamıştı )

Emre Belözoğlu Süper Lig’in ilk haftasında Torku Konyaspor’a karşı oynamış ve 1 gol atmıştı. Emre daha sonra Arsenal deplasmanında forma giymiş daha sonra sakatlanmıştı. Emre bu hafta oynanan Trabzonspor maçıyla yeniden formasına kavuştu. Bu sezon 2.lig maçına çıkan Emre toplamda 5 resmi maçta oynadı. 
 
Mustafa Reşit Akçay Fenerbahçe Karşısında Şükrü Saraçoğlu Stadında Mağlup Olmadı.

Trabzonspor’un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay geçen sezon 1461 Trabzon takımının başındaydı. Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki 1461 Trabzon geçen sezon Fenerbahçe karşısında Şükrü Saraçoğlu stadında 3-2 galip gelmişti. Ziraat Türkiye Kupası grup maçında Mustafa Tiryaki, Jebrin ve Yusuf Erdoğan’ın golleriyle 3-2 galip gelen 1461 Trabzon sahasında ise rakibine 2-0 mağlup olmuştu. Bu sezonda Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı.


<< Önceki Haber Fenerbahçe Trabzonspor'u evinde yine mağlup edemedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER