Fenerbahçe Emenike'ye çok yakın

Fenerbahçe, Emenike transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Sarı-lacivertliler, Nijeryalı oyuncunun transferini kısa süre içinde açıklaması bekleniyor.

Fenerbahçe Emenike'ye çok yakın

Fenerbahçe, Emenike ve kulübü Spartak Moskova ile görüşmelere başlandığını daha önce borsaya bildirmişti. Uzun süren transfer görüşmelerinin ardından sarı-lacivertliler golcü oyuncunun transferi konusunda Emenike ve kulübüyle anlaşma sağladı.

YILLIK 2 MİLYON 900 BİN EURO!

Nijeryalı oyuncu, yıllık 2 milyon 900 bin eurodan 4 yıllık sözleşmeye evet dedi. Spartak Moskova'ya da bonservis olarak şampiyonluk bonusu dahil 13 milyon euro üzerinde anlaşmaya varıldı.

Emenike transferinde teknik direktör Ersun Yanal, Cardozo ile Emenike arasında tercihini Nijeryalı forvetten yana kullandı. Emenike'nin de Türkiye'de oynamak istediğini söylemesinin ardından transfer bitme noktasına geldi.

Spartak Moskova forması altında 51 maça çıkan 26 yaşındaki oyuncu, 24 gol attı. Emenike, 2011-2012 sezonunda Fenerbahçe'ye gelmiş ancak şike soruşturması nedeniyle sarı-lacivertlilerle birkaç antrenmana çıktıktan sonra Spartak Moskova'ya transfer olmuştu.
<< Önceki Haber Fenerbahçe Emenike'ye çok yakın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER