Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı özeti!

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı 2-1 bitti. Fener rahatladı. Fenerbahçe Kasımpaşa maçı özeti burada! Golleri izleyin

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı özeti!

Süper Lig'de lider Fenerbahçe, kendi sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederek puanını 47'ye çıkardı ve zirvedeki yerini korudu. 

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve hakem Fırat Aydınus'un düdük çaldığı maçta Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren golleri 64. dakikada Emre Belözoğlu ve 81. dakikada Bekir İrtegün kaydetti. 57. dakikada gördüğü ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalan Kerem Şeras'ın eksik bıraktığı ve 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan Kasımpaşa'nın tek golünü ise 79. dakikada Malki attı.



MAÇIN ÖZETİ:

8. dakikada Alper'in pasında topa buluşan Holmen'in vuruşu üstten auta çıktı.

39. dakikada konuk ekip mutlak bir golden oldu. Bu dakikada Viudez'in ara pasına hareketlenen Scorione, daha müsait durumdaki Babel'in önüne çıkardı. Babel, topa vurmakta gecikince Gökhan Gönül, araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

45. dakikada cezaalanı içinde topla buluşan Mehmet Topuz'un vuruşu kaleye parelel bir şekilde yandan oyun alanı dışına gitti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı golsüz sona erdi.

46. dakikada sol çaprazdan cezasahasına giren Alper Potuk'un vuruşunda meşin yuvarlak kalecinin ayağından geri döndü.
        
64. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Bu dakikada Kadlec'in soldan cezasahası içine yaptığı ortada topla buluşan Mehmet Topuz, daha müsait durumdaki Emre'yi gördü. Tecrübeli futbolcu, düzgün bir vuruşla kaleci mağlup etti. 1-0.
        
68. dakikada Alper'in soldan cezaalanı içine yaptığı ortada Mehmet Topuz'un vuruşunu kaleci Isaksson ayakları ile kornere çeldi.
        
70. dakikada Elyasa'nın kullandığı serbest atışta cezaalanı içinde iyi yükselen Adem Büyük'ün kafa vuruşu üst ağlarda kaldı.
        
79. dakikada konuk ekip beraberliği yakaladı. Bu dakikada Adem Büyük'ün ortasında cezaalanı içinde topa iyi yükselen Malki, kafayla topu kalecinin üzerinden ağlarla buluşturdu. 1-1.
        
81. dakikada Fenerbahçe tekrar öne geçti. Bu dakikada Emre'nin kullandığı serbest atışta Kuyt kafayla indirdi. Topla buluşan Mehmet Topal'ın vole vuruşunu kaleci çeldi. Pozisyonu takip eden Bekir İrtegün, yakın mesafeden topu filelere gönderdi. 2-1.
        
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

<< Önceki Haber Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı özeti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER