Fenerbahçe - Fethiyespor maçını hangi kanal yayınlıyor?

Fenerbahçe - Fethiyespor maçını hangi kanalda izleyebileceksiniz? İşte cevabı...

Fenerbahçe - Fethiyespor maçını hangi kanal yayınlıyor?

Süper Lig’de çok iyi bir çıkış yakalayan ve en yakın rakibinin 6 puan önünde liderliğini sürdüren Fenerbahçe, kupa mesaisinde. Son iki sezonun Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu olan Sarı-Lacivertli ekip, 4. tur maçında PTT 1. Lig ekibi Fethiyespor’u ağırlayacak. 

Beşiktaş derbisinde 10 kişi kalmalarına rağmen müthiş bir mücadele örneği sergileyen futbolcularına iki gündür aktif dinlenme programı uygulayan teknik direktör Ersun Yanal’ın, bugünkü maçta da bu oyuncuların tamamına yakınını dinlendirmesi bekleniyor. Tecrübeli hoca, kadro zenginliği ve yabancı kontenjanı nedeniyle 18’e, hatta kadroya giremeyen futbolcularını, kupada sahaya sürüp, hem maç tecrübelerini artırmalarını hem de kendilerini göstermelerini sağlamak amacında. Yedeklerden kendilerini gösterenler, lig maçlarında forma şansı bulabilme yolunu açabilecek. 

Her rakip ciddidir

Bu arada teknik direktör Ersun Yanal, kendileri için her rakibin ciddi olduğunu belirterek, “Her ekibe, gücüne bakmadan saygı duyarız. Fethiyespor ile oynayacağımız kupa maçı da bizim için aynı anlamı taşıyor. Evimizde oynayacağımız karşılaşmayı kazanıp, son iki yıldır müzemize götürdüğümüz kupada devam etmek istiyoruz” dedi.

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ

FENERBAHÇE: Mert, Mehmet Topuz, Bekir, Yobo, Kadlec, Selçuk, Salih, Holmen, Baroni (Emenike), Hasan Ali, Webo

FETHİYESPOR: Ndjock, Hakan, Gökhan, S.Turgut, Birol, Kenan, Onur, Enes, Emre, Artun, Ahmet


SAAT: 19:00

YAYIN: Atv

HAKEM: Kutluhan Bilgiç

<< Önceki Haber Fenerbahçe - Fethiyespor maçını hangi kanal yayınlıyor? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER