Fenerbahçe - Elazığspor maçı özel analizi, ilginç istatistiki!

Fenerbahçe - Elazığspor arasında oynanan maça dair özel ayrıntılar...

Fenerbahçe - Elazığspor maçı özel analizi, ilginç istatistiki!

Fenerbahçe bu hafta sahasında S.B.Elazığspor ile 2-2 berabere kaldı 2 puan yitirdi. Ezeli rakibi ve lig lideri Galatasaray’ın Cuma günü yenilip puan kaybettiği haftada Fenerbahçe farkı kapatma şansını yine yitirdi. Fenerbahçe bu sezon 5.kez ezeli rakibinin Cuma günü puan kaybettiği haftada puan yitirdi. Sezonun 6.haftasında Cuma günü Galatasaray deplasmanda Orduspor’a 2-0 kaybetmiş Fenerbahçe ise ertesi gün Kasımpaşa’ya 2-0 yenilmişti. Sezonun 8.haftasında Cuma günü Galatasaray deplasmanda 3-3 berabere kalırken Fenerbahçe bir gün sonra deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. 12.haftasında yine Cuma günü Galatasaray sahasında 3-1 kaybetmiş, Fenerbahçe ise bir gün sonra Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalmıştı. 14.haftada Cuma günü Galatasaray sahasında Gaziantepspor ile 1-1 berabere kaldı, Fenerbahçe ise Pazar günü deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. 18.haftada Cuma günü Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa 2-1 kaybetti, Fenerbahçe ise Pazar günü sahasında S.B.Elazığspor ile 2-2 berabere kaldı.














Fenerbahçe Bu Sezon Süper Lig’de Bir Maçta En Çok Şut Atan Takım Oldu. ( 34 Şut )
Fenerbahçe sahasında 2-2 berabere kaldığı S.B.Elazığspor maçında rakip kaleye 34 şut attı. Fenerbahçe böylece bu sezon Süper Lig’de bir maçta en çok şut atan takım oldu. Fenerbahçe 34 şutta sadece 4 kez kaleyi bulup 2 gol atarken rakibi S.B.Elazığspor kaleyi 6 şutta 2 kez bulup 2 gol attı ve 1 puan almayı başardı. 

Fenerbahçe, Aykut Kocaman Döneminde Süper Lig’de İlk Kez Üst Üste 3 Hafta Puan Kaybı Yaptı. 
Fenerbahçe teknik direktör Aykut Kocaman döneminde ilk kez üst üste 3 haftada galibiyet alamadı. Son 3 haftada 2 yenilgi 1 beraberlik ile 1 puan alan Fenerbahçe en son 2009-10 sezonunda 20.hafta ile 23.hafta arasında 4 maç üst üste puan kaybetmişti. 

Fenerbahçe Lig Tarihinde S.B.Elazığspor İle 6 Maç Yaptı, Hiç Yenilmedi.  
Fenerbahçe rakibi S.B.Elazığspor ile Süper Lig’de 5 kez karşılaşırken bu maçlarda 3 galibiyet 2 beraberlik aldı hiç yenilmedi. 2002-03 sezonunda Fenerbahçe sahasında 4-2 yendiği rakibiyle deplasmanda 3-3 berabere kalmış 2003-04 sezonunda sahasında 7-1 deplasmanda ise 1-0 galip gelmişti. Bu sezon oynanan maç ise 1-1 berabere bitti. Fenerbahçe sahasında S.B.Elazığspor ile oynadığı 2 maçta 11 gol attı.

Sanica Boru Elazığspor, Lig Tarihi Boyunca Üç Büyükleri Hiç Yenemedi.
Süper Lig’de 3.kez mücadele eden Sanica Boru Elazığspor geride kalan dönemde dört büyüklere karşı 21 maçta sadece 1 kez kazandı. Trabzonspor karşısında 1 galibiyet alan Sanica Boru Elazığspor takımı Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe karşısında hiç galip gelemedi.  Üç büyüklere karşı 16 maça çıkan Sanica Boru Elazığspor 5 beraberlik 11 yenilgi aldı.

Fenerbahçe Son 22 Yılın En Başarısız Sezonunu Yaşıyor. ( Üç Puanlı Sistemin En Kötü 3.Performansı ) 
Fenerbahçe bu sezon Süper Lig’de oynadığı 18 maçta 7 galibiyet 7 beraberlik 4 yenilgi aldı ve 28 puan topladı. Fenerbahçe böylece son 22 yılın en başarısız 18.hafta performansına ulaştı. Fenerbahçe en son 1990-91 sezonunda 18.haftada 28 puanda kalmıştı. Ayrıca Fenerbahçe üç puanlı sistemde en az puan topladığı üç sezonundan birini yaşıyor.  Fenerbahçe geçen sezonun 17.haftasına göre bu sezon 8 puan daha az topladı.

<< Önceki Haber Fenerbahçe - Elazığspor maçı özel analizi, ilginç... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER