Fatih Terim'in yerine gelecek o ismi açıkladılar

Galatasaray'da Fatih Terim'i,n görevine son verilmesinin ardından İngiliz ve İtalyan kaynakları çeşitli iddialarda bulundu.

Fatih Terim'in yerine gelecek o ismi açıkladılar

Galatasaray'da Fatih Terim'in görevine son verilmesinin ardından takım çalıştırmayan tecrübeli İtalyan teknik adam Roberto Mancini seleri yükselmeye başladı. İngiliz ve İtalyan basınında da çıkan habere görei, Roberto Mancini Galatasaray'ın başına geçmek için hazırda bekliyor.

Manchester City'i çalıştırdığı dönemde Premier Lig şampiyonluğu kazanan ve oldukça saygı duyulan bir teknik adam olan Roberto Mancini'nin, Galatasaray'ın iki yıllık sözleşmesine red cevabı veren Fatih Terim'in yerine geçmesine kesin gözüyle bakan İngiliz basını, Juventus ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi grup maçında İtalyan teknik adamın Galatasaray'daki görevine başlayacağını iddia etti.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre ise, Roberto Mancini'nin birkaç gün içerisinde Fatih Terim'den boşalan koltuğu dolduracağı iddia edildi. Birçok Türk ve İngiliz basınında da bu iddiaların olduğunu yazan İtalyan kaynaklar, Roberto Mancini'nin menajerlerinin Galatasaray Yönetimi ile müzakerelere başladığını duyurdu.
<< Önceki Haber Fatih Terim'in yerine gelecek o ismi açıkladılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER