Fatih Terim'den ses getirecek Drogba planı

Galatasaray Teknik Direktörü Terim, Drogba'nın 11'de oynayabilmesi için taktiğini 4-4-1-1'den 4-3-3'e çevirdi.

Fatih Terim'den ses getirecek Drogba planı

Süper Lig'in lideri Galatasaray bugün deplasmanda Akhisar Belediyespor'a konuk olurken, Teknik Direktör Fatih Terim'i sahaya süreceği oyuncular ve kafasındaki sistem düşündürüyor.Terim'in, geçen haftaki 4-4-1-1 sisteminden vazgeçerek, yerine 4-3-3'e geçiş yapmayı planladığı öğrenildi..

GÖZLER DROGBAYA ÇEVRİLDİ

Transferiyle Galatasaray taraftarlarına büyük heyecan yaşatan Fildişi Sahilli yıldız oyuncu Didier Drogba, Akhisar Belediyespor karşısında takımıyla ilk maçına çıkabilecek. 

Çin'in Shangay Shenhua takımıyla yaşadığı mali sorunların ardından yollarını ayıran ve Galatasaray kadrosuna dahil olan Drogba'nın, FIFA'dan geçici oynama lisansının da çıkmasıyla önünde hiçbir engel kalmamış oldu. 

Daha önce yaptığı açıklamada, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Schalke 04 karşılaşması öncesi Drogba'nın ligde de performansını görmek istediğini kaydeden teknik direktör Fatih Terim'in, yıldız isme Akhisar Belediyespor maçında süre vermesi bekleniyor. 

EBOUE DÖNÜYOR

Galatasaray'ın savunma hattında Terim'in en çok kafasını karıştıran nokta, Afrika Kupası'ndan dönen ve sakatlığını atlatan Eboue. Schalke maçını düşünen Terim'in, Eboue'yi oynatma eğiliminde olduğu bildirildi. Savunmada Semih-Dany-Riera üçlüsünde de herhangi bir değişim olmayacağı vurgulandı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yeni transfer Didier Drogba'nın da yer aldığı 20 kişilik Akhisar Belediyespor kadrosunda Aydın Yılmaz ve Engin Baytar'ı 18'e almaması bekleniyor.

İZMİR'DE İZDİHAM

Galatasaray, dün tesislerde yaptığı antrenmanın ardından Akhisar maçı için İzmir'e uçtu. Sarı-kırmızılıları inişte yaklaşık 500 kişilik bir taraftar grubu karşılarken, Drogba'ya büyük ilgi gösterildi. Teknik Direktör Fatih Terim, takımdan ayrı olarak havaalanından ayrılırken, Drogba polis ve özel korumalar eşliğinde sarı-kırmızılılardan uzak tutulmaya çalışıldı. Bundan dolayı havalimamında bulunanlar sadece fotoğraf çekebildi. Hafta içinde sakatlığı bulunan Elmander de karşılaşmanın kadrosuna dahil edilmedi. Cim - Bom bugün maçtan iki saat önce İzmir'den Manisa'ya hareket edecek.

ASLAN'A BİR SPONSOR DAHA

Galatasaray, flaş transferlerin meyvesini topluyor. Sarı-kırmızılılar, General Motors ile toplamda 3 milyon 750 bin euroluk bir anlaşma yaptı. Borsa'ya gönderilen yazıda, "Şirketimiz ile General Motors Türkiye Ltd.Şti. arasında 1 Ocak 2013-31 Mayıs 2013 tarihleri arasındaki dönem için 750 bin euro, 1 Haziran 2013-31 Mayıs 2014 tarihleri arasındaki sezon için 1 milyon 500 bin euro ve 1 Haziran 2014-31 Mayıs 2015 tarihleri arasındaki sezon için 1 milyon 500 bin euro olmak üzere toplam 3 milyon 750 bin euro tutarında sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştır" ifadesi yer aldı.
<< Önceki Haber Fatih Terim'den ses getirecek Drogba planı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER