Fatih Terim transfer emrini verdi

Fatih Terim Fenerbahçe'nin istediği ismin peşinde!

Fatih Terim transfer emrini verdi

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da Fatih Terim transfer çalışmalarını yürüten yöneticilere Alpaslan Öztürk ismini verdi ve kesin alınmasını istedi.

Belçika'da Beerschot ekibiden top koşturan Alpaslan Öztürk, transferin adeta gözdesi haline geldi. Henüz 19 yaşındaki başarılı sağ bek için Parma, Werder Bremen, Liverpool, West Ham United ile birlikte Fenerbahçe de devrede. Oyuncunun Türkiye'de görüşmeler sürdüren menajerinin Fenerbahçe ile yaptığı görüşmenin ardından geride kalan Cumartesi günü de Galatasaray'dan davet aldığı ortaya çıktı.

Fatih Terim'in U20 Milli Takımı forması da giyen Alpaslan için, "Turnuvadaki performansı ile bonservisi artabilir. Onun muhakkak alınmasını istiyorum." dediği öğrenildi. Cumartesi günü Florya'da Terim ve yöneticilerle bir araya gelen menajerler Alpaslan için pazarlığa başladı. Henüz net bir anlaşma olmasa da Terim'in sağ bek için Alpaslan'ı düşündüğü belirtildi.

Emmanuel Eboue'nin istikrar sorunu, Sabri'nin ise yetersiz kalması nedeniyle bu bölgede alternatif yaratmak isteyen Fatih Terim'in Alpaslan Öztürk için istenen 2 milyonluk bonservis bedelinde indirim istediği de gelen haberler arasında yer aldı. (Fotospor)
<< Önceki Haber Fatih Terim transfer emrini verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER