Fatih Terim bombayı patlattı

Bundesliga'daki müthiş performansıyla dikkat çeken Tolga Ciğerci, milli takım konusundaki kararını verdi ve Türkiye'yi seçti.

Fatih Terim bombayı patlattı

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından  Hertha Berlin'de oynayan Tolga Ciğerci'nin Türkiye A Milli Takımı'na davet  edileceği iddia edildi.

Almanya 21 yaş altı milli takımın teknik direktörü Horst Hrubesch,  Bild gazetesine yaptığı açıklamada, Ciğerci ile telefonda görüştüğünü ve Almanya  A Milli Takımı için de ilgi çekici bir oyuncu olabileceğini söylediğini belirtti.

''Tolga, Türkiye için oynayacağına karar verdiği söyledi'' diyen  Hrubesch, oyuncuların hangi milli takım için oynayacaklarına kendilerinin karar  vereceğini, Ciğerci'nin bu kararına saygı gösterdiğini ve ona başarı dilediğini  kaydetti.

Gazetenin haberinde, Ciğerci'nin 5 Mart'ta Türkiye'nin İsveç'e karşı  oynayacağı hazırlık karşılaşması için Türkiye A Milli Takımı'na davet edileceği  iddia edildi. Haberde, bunun Alman Futbol Federasyonu için üzücü olduğu  kaydedildi.

Öte yandan, Hertha Berlin, Ciğerci için başkent kulübü VfL Wolfsburg'a  1 milyon avro transfer bedeli ödeyerek genç futbolcuyu 2017 yılına kadar  renklerine bağlamak istiyor. Ciğerci, Bundesliga'da oynadığı 33 karşılaşmada 1  gol kaydetti.
<< Önceki Haber Fatih Terim bombayı patlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER