Fatih Terim, Milli Takım yardımcısını açıkladı

Terim, Milli Takım'daki yardımcısının Hamza Hamzaoğlu olacağını söyledi.

Fatih Terim, Milli Takım yardımcısını açıkladı

Sezon sonuna kadar hem Galatasaray'ı hem de A Milli Takım'ı çalıştıracak olan Fatih Terim, sarı-kırmızılı takımın akşam idmanından önce önemli açıklamalar yaptı.

"Galatasaray'ı terk etmek olmaz. Aslolan Galatasaray, var olan Türkiye'dir" diyen Terim, Milli Takım'daki yardımcısının Hamza Hamzaoğlu olacağını söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Ay-yıldızı takımın yeni patronu oldukdan sonra açıklamalarda bulundu. Görev ve sorumluluktan hiçbir zaman kaçmadığının altını çizen Terim şunları söyledi;

"VERDİĞİM SÖZDE SAPMA OLMAZ"

"Bazı konuları bende okuyor ve izliyorum. Özellikle futbol kamuoyunun bu konudaki hassasiyeti çok normal. Galatasaray taraftarına ben bir söz verdim. Bu sözde bir sapma kesinlikle olamaz. Galatasaray benim ailemdir. Aileyi terk etmek olmaz. Eleştirileri okuyorum, doğru diyenler yanlış diyenler olacaktır. Adaletli, disiplinli çalışacağız. Aslolan Galatasaray, var olan Türkiye'dir. Ben sözleşme konusunda geçmişte ne dediysem, o konuda ufak bir şaşma yoktur. Dediğim gibi burası yuvamdır. Sözlerimi her zaman tuttum."

"YARDIMCIM HAMZA HAMZAOĞLU"

Milli Takım'a geldikten sonra Fatih Terim'in yardımcısının kim olacağı merak edilirken tecrübeli çalıştırcı bu ismi açıklığa kavuşturdu. Tecrübeli teknik adam, "Aslolan Galatasaray dedik, teferrüatlar bizim yolumuzu kapatmaz. Yardımcımız Hamza Hamzaoğlu olacak. Akhisar teknik direktörü. Önce ben konuştum, daha sonra da sayın Akhisar Başkanı ile görüştük. Aynen benim gibi Akhisar'ı çalıştırmaya devam ederek Hamza Hamzaoğlu ile birlikte çalışacağız. Sabitleri de ilerleyen günlerde açıklayacağız" dedi.

"RİSK ALMAKTAN KORKMADIK"

Mayıs ayına kadar kadar milli takımda bedelsiz çalışacağını yineleyen Terim, kendisini eleştirenlere sert çıktı ve "Benim fotoğrafımı koyup, altında yorum yapmak, haber yazmak adaletli değil. Milli takımımızın iyi olması için elimden gelen her şeyi yapacağım. Herkes rahat olsun. Biz çalışmaktan korkmadık, risk almaktan da korkmadık" dedi.
reklam

"BAŞKA İSİMLER DE TAKIMDAN AYRILABİLİR"

Tecrübeli çalıştırıcı, sarı-kırmızılı takımdan ayrılarak İngiltere'ye geri dönen Johan Elmander için; "Kulübümüzün Elmander'e bir vefa göstermesi lazım. Onu da hep beraber yolcu edeceğiz" ifadelerini kullandı. Terim öte yandan İsveçli golcünün dışında başka isimlerin takımdan ayrılabileceğini söyledi.
<< Önceki Haber Fatih Terim, Milli Takım yardımcısını açıkladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER