FENER 2 DAKİKADA SÖNDÜ - İZLE - Foto

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe G Grubu'ndaki ilk maçında, Portekiz temsilcisi Porto ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

FENER 2 DAKİKADA SÖNDÜ - İZLE - Foto

İŞTE İLK MAÇIN FOTOROMANI

DAKİKA DAKİKA MAÇ VE GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe, G Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda Porto'ya 3-1 mağlup oldu. 92 - GOL LİNO Lugano'nun basit hatası ve fark ikiye çıkardı.. Lino yeni girdi ve golünü attı.. - 3 dakika uzatma var.. 29 - GOL GUIZASol kanatta Uğur ortaladı.. Alex altıpas üzerinde kafayla vurdu Helton çeldi.. Dar açıdan Güiza mükemmel vurdu ve Helton'u da topu da içeri gönderdi...Porto:2 Fenerbahçe:1 14- GOL Lucho - Fenerbahçe savunması topu defanstan çıkarmayı bir türlü başaramadı.. Lucho Gonzalez ceza alanı üzerinde sert vurdu ve fark ikiye çıktı.. 11- GOL Lopez - Meireles ceza alanı solunda içeri kesti.. Carlos ters kademeye girmekte geç kaldı ve Lopez golünü attı.. Porto:1 Fenerbahçe:0 - Ve dev maç başladı.Fenerbahçemize başarılar diliyoruz...

BÜYÜK MAÇA BÖYLE HAZIRLANDILAR - KARELER

- Porto'da ise Lisandro Lopez ve Rodriguez forvet hattını oluşturacak.. - Fenerbahçe'de Kazım'ın yerine Emre Belözoğlu görev yapacak.. Ön liberoda Maldonado ve Selçuk oynayacak.. 52 bin kapasiteli Estadio do Dragao Stadı'da saat 21:45'te başlayacak mücadeleyi Fransa Futbol Federasyonu'ndan Bertrand Layec yönetecek. Layec'in yardımcılıklarını aynı ülkeden David Benech ve Michael Annonier yapacak. FENERBAHÇE: Volkan, Lugano, R. Carlos, Emre, Alex Selçuk, Uğur, Maldonado, Yasin, Gökhan, Güiza PORTO: Helton, Bruno Alves, Benitez, Meireles Sapunaru , Rolando , Fernando,Lucho Gonzales , Mariano, Rodriguez, Lisandro Lopez FENEBAHÇE'DE 5 SAKAT VAR Deivid, Vederson, Tümer’den sonra sakatlıkları nedeniyle Semih Şentürk ve Edu Drecana da kadroya alınmadı. Hacettepe maçında yaptığı iki hata ile takımın mağlubiyetinde önemli rol oynayan Can Arat da kadrodan çıkarıldı. Hava koşulları nedeniyle milli takımdan geç gelen Diego Lugano ile annesinin rahatsızlığı nedeniyle Ankara’ya götürülmeyen Emre Belözoğlu ile kafileye dahil edildi. Evsahibi ekipte ise Fenerbahçe maçı öncesi cezalı Fucile dışında eksik oyuncu bulunmuyor. STAT: Estadio do Dragao SAAT: 21:45 HAKEM: Bertrand Layec YAYIN: Star TV FENERBAHÇE 147. MAÇINDA Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki ilk maçında bugün deplasmanda Portekiz'in FC Porto takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 147. maçına çıkacak. Sarı-lacivertli ekip, Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 146 maçta, 50 galibiyet, 23 beraberlik ve 73 yenilgi aldı. Rakip filelere toplam 181 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde ise 244 gole engel olamadı. FENERBAHÇE'NİN DEVLER LİGİ KARNESİ Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki mücadelesine bugün Portekiz'in FC Porto takımıyla deplasmanda yapacağı karşılaşmayla başlayacak Fenerbahçe, 6. kez ''Devler Ligi''nde yer alıyor. Şampiyonlar Ligi'ne ilk kez 1996-1997 sezonunda katılan sarı-lacivertliler, bu sezondan itibaren ligde yer aldığı 11 yıllık süreçte en önemli başarısını geçen sezon çeyrek final oynayarak elde etti. 1996-1997, 2001-2002, 2004-2005, 2005-2006 ve 2007-2008 sezonlarında ''Devler Ligi''nde mücadele eden Fenerbahçe, çıktığı 34 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 19 yenilgi aldı. Rakiplerinin filelerine 38 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde 59 gol gördü. Sarı-lacivertliler, 2002-2003 ve 2006-2007 sezonlarında ön eleme turlarını geçemediği için Şampiyonlar Ligi'nın kapısından döndü.

DEV MAÇ UYDUDAN NASIL SEYREDİLİR?

<< Önceki Haber FENER 2 DAKİKADA SÖNDÜ - İZLE - Foto Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER