Eskişehirspor ve Galatasaray sessizleri oynadı

Galatasaray, Süper Lig 3. hafta karşılaşmasında Eskişehirspor ile karşılaştı. Karşılaşmadan gol sesi çıkmadı.

Eskişehirspor ve Galatasaray sessizleri oynadı

Geçen hafta zorlu Bursa deplasmanından 1-1'lik eşitlikle dönen son şampiyon Galatasaray, Anadolu'nun bir başka devi Eskişehir'den de 0-0'lık eşitlikle ayrıldı.

Maça iki takım da tempolu başlarken ev sahibi Es-Es Necati ve Erkan'la tehlikeli ataklar yarattı. Galatasaray'da ise Drogba Eskişehir savunmasına zorlu anlar yaşattı. Ancak iki takım da ilk yarıda aradığı golü bulamadı.

İkinci yarıya ise Eskişehir hızlı başladı. Devrenin henüz ilk saniyelerinde Necati'yle gole çok yaklaşsa da Muslera geçit vermedi. Bu arada Fatih Terim, ilk yarıda etkisiz kalan Burak'ı kenara alarak 2. yarıya Amrabat'la başladı. İlerleyen dakikalarda Melo'lya net bir fırsatı harcayan CimBom'da 71. dakikada Drogba'nın vuruşu da direkten döndü. Kalan dakikalarda iki takımın da gol çabaları yeterli olmayınca karşılşma 0-0 sona erdi.

Bu sonuçla Galatasaray 5 puana yükselirken, Eskişehirspor puanını 4'e çıkardı.. 
 

Eskişehirspor: 0 - Galatasaray: 0

Stat: Atatürk
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Eskişehirspor: Boffin, Diego, Erkan, N'Diaye, Kamara, Erkut (Dk. 67 Özgür), Akaminko, Aytaç, Tarık (Dk. 90+2 Serol), Necati (Dk. 67 Bienvenu), Veysel

Galatasaray: Muslera, Melo, Gökhan (Dk. 56 Ceyhun), Selçuk, Sneijder, Drogba, Burak (Dk. 46 Amrabat) , Hakan, Semih, Eboue, Engin (Dk. 46 Sabri)

Sarı kartlar: Dk. 55 Veysel, Dk. 88 Özgür (Eskişehirspor), Dk. 58 Selçuk (Galatasaray)

STAT: Atatürk
SAAT: 21:45
HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: Lig TV
<< Önceki Haber Eskişehirspor ve Galatasaray sessizleri oynadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER