Eskişehirspor ateş hattından kurtuldu

Süper Lig'de Eskişehirspor, deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaştı.

Eskişehirspor ateş hattından kurtuldu

Süper Lig'de Eskişehirspor, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-1 yendi.

Eskişehirspor'un gollerini 44. Dakikada Sissoko ve 48. dakikada Mori atarken Gençlerbirliği'nin tek sayısı 8. dakikada Stancu'dan geldi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, savaş gibi bir maç geçtiğini ama kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Eskişehirspor'un Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe değerlendirmede bulundu. Bu maçın baya savaşa benzeyen bir maç olduğunu ifade eden Alman teknik adam, ''Yoğun bir maç geçti. Sevinen taraf Eskişerhirspor oldu. Takımımın mücadelesinden çok memnunum. Tabi ki ilk 70 dakika daha iyi oynadık. Son 20 dakika savumaya geçtik ve tüm topları dışarı attık. Bu çok iyi olmadı daha sağlam oynamamız lazımdı. Puan durumuna baktığımızda alt tarafta olan takımın bu şekilde mücadele ettiği ve kazandığı için oyuncularımı tebrik ediyorum.'' dedi.

Kupa karşılaşmasında Gençlerbirliği'ne karşı etkisiz bir kadro çıkarması yönünde ki eleştiriye ise Sikibbe şu yanıtı verdi, ''Kesinlikle kupayı gözden çıkarmadık. Bu aralar çok sakat oyuncumuz oldu. Kupa maçında Boffin, Laval ve Sisoko takımla beraber olamadı. Bu maçta ise Sezer ve Diego yoktu. Bu sakatlıklarımızı en yakın zamanda iyileştirmeye bakıp Beşiktaş karşısına daha iyi çıkmak istiyoruz.''

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İrfan Buz ise kupada yendikleri rakipleri karşısına moralli çıktıklarını ancak mağlup olduklarını söyledi.

Bu akşam çok önemli bir müsabakaya çıktıklarını dile getiren Gençlerbirliği'nde teknik direktör İrfan Buz, "Daha önce rakibimizle kupada karşılaşmıştık ve yenmiştik. Moralimiz çok iyiydi. Maçada iyi başladık. Stancu ile öne geçtik ve El Kabir ile bir topumuz direkten döndü. 2-0’ı yakalasaydık daha farklı olabilirdi. Daha sonra duran toptan bir gol yedik. Geriye yaslanmamamız gerekiyordu. İkinci yarının hemen başında basit bir top kaybı ile ikinci golü yedik. Sonra bu golü telafi etmeye çalıştık. Futbolcularımız baskı kurdular. Stancu sakatlandı. Bu bizi olumsuz etkiledi. Beraberliği de yakalayabilirdik ama olmadı. Son dakikalarda yedeğimiz kırmızı kartlarda üzücü oldu." dedi.

Takımın kalecisi Ferhat ise haftalardır anlamadıkları bir şekilde bir mağlubiyet serisine girdiklerini ifade ederek, "Bugün hep birlikte takım olalım galip gelelim dedik. Alt taraftan kurtulmak istiyorduk. Öne geçtik ancak devreye üsttün gireceğiz dediğimiz an gol yedik. Önümüzde çok önemli bir Balıkesirspor maçı var bu karşılaşmayı kazanmamız lazım." şeklinde konuştu.
<< Önceki Haber Eskişehirspor ateş hattından kurtuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER