Eskişehir futbolcu fabrikası oluyor

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Alper Potuk'un Fenerbahçe Kulübü'ne transferine ilişkin, "Eskişehirspor futbolun fabrikasını kurdu, bunu başardı. Daha çok Alper'ler yetiştireceğiz" dedi.

Eskişehir futbolcu fabrikası oluyor

Ünal,  yaptığı açıklamada, Potuk'un, 6 milyon 250 bin Avro,  Orhan Şam ve Henri Bienvenu karşılığında Fenerbahçe'ye transferinin hayırlı  olmasını diledi.

Potuk'u, geçen yıl bir sezon daha Eskişehirspor'da forma giymesi için  ikna ettiğini anlatan Ünal, kendisine Galatasaray, Fenerbahçe'nin yanı sıra yurt  dışından da bazı kulüplerin talip olduğunu bildirdi.
         
Ünal, Potuk'un transferinde kulüp menfaatlerini ön planda tuttuklarını  vurgulayarak, şunları kaydetti:
"Kulübümüzün menfaatine ve takımızın kadroda eksik gördüğü mevkilere iki  iyi oyuncu alarak, para olarak da herkesin daha önünde bir rakama Fenerbahçe'ye  verdik. Hayırlı olsun. Allah, Alper'in bahtını, şansını açık eylesin. Zaten milli  takımımızda da forma giyiyor. Almanya'da iki maç oynayacaklar. Bugün takım  kampına katıldı."

"Eskişehirspor futbolun fabrikasını kurdu, bunu başardı" diyen Ünal,  şöyle devam etti:

"Şu an Türkiye'nin en iyi altyapılarından birine sahip Eskişehirspor  takımı var. Aşağıdan daha iyi oyuncularımızda geliyor. Daha çok Alper'ler  yetiştireceğiz. Alper'i herkes istiyordu. Ama biz kulüp menfaatlerini her şeyin  önünde tutmak durumundayız. Bu anlamda Fenerbahçe Kulübü ile 6 milyon 250 bin  Avro, Orhan Şam ve Henri Bienvenu'yu bonservisleriyle almak üzere bu transferi  gerçekleştirdik."
<< Önceki Haber Eskişehir futbolcu fabrikası oluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER