Emenike'den imza açıklaması

Emenike'den mutlusu yok...

Emenike'den imza açıklaması

Spartak Moskova Kulübü ile transferi konusunda anlaşılan Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike, sağlık kontrolü öncesinde FBTV'de Fatih Demirkol'un sorularını yanıtladı.

Emenike, İstanbul'a döndüğü için çok mutlu olduğunu dile getirerek şunları söyledi: "İstanbul'a döndüğüm için çok mutluyum. Sağlık kontrolleri iyi giderse yeniden Fenerbahçe'nin futbolcusu olacağım."

Taraftarlarımızın kendisinin Spartak Moskova'ya gidiş sürecinde ve sonrasında da desteklerini hep hissettiğini söyleyen başarılı futbolcu, taraftarlarımızın dün kendisini çok güzel karşıladığını ifade etti. Emenike, "Beni havaalanında çok güzel karşıladılar. Fenerbahçe'den ayrı olduğum dönemde de Fenerbahçe'yi hiç aklımdan çıkartamadılar. İstanbul'da da Rusya'da da bana özel ilgi gösterdiler." diye konuştu.

Sağlık kontolü öncesinde sağlık durumunun nasıl olduğu sorulduğunda ise Emenike, "3-4 hafta önce Rusya ligi başladı. O dönem boyunca da maçlarda oynadım ve kendimi iyi hissediyorum." dedi.

Sağlık kontrolüne girmeden önce taraftarlarımıza ve camiamıza 'İyi Bayramlar' dileyen futbolcu, sözlerini "Fenerbahçe'de oynamak benim için bir rüyaydı. Umarım her şey iyi gider. Fenerbahçe için elimden gelenin en iyisini yapacağım." diyerek sonlandırdı.


<< Önceki Haber Emenike'den imza açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER