Emenike'den Fenerbahçe'ye flaş haber

Emenike'nin avukatı Epözdemir; "Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor. Dönerse ilk tercihi Fenerbahçe olacak" dedi, Liverpool'dan teklif aldıklarını söyledi.

Emenike'den Fenerbahçe'ye flaş haber

2010-11 sezonu sonunda Karabükspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan, patlak veren şike davası nedeniyle Rusya'nın Spartak Moskova takımına transfer olan Emmanuel Emenike ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

Nijeryalı forvetin avukatı Rezan Epözdemir Bugün Gazetesi Özgür Sancar'a yağtığı açıklamada, oyuncunun adının Sarı-Lacivertli takımla yeniden anılmasını değerlendirirken, "Şu an Fenerbahçe ile bir temasımız yok. Sezon sonunda görüşebiliriz. Emenike, Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor. Dönmesi durumunda ise ilk tercihi Fenerbahçe olacak. Çünkü teknik direktör Aykut Kocaman'ı ailesi gibi görüyor" şeklinde konuştu. 

Beraat etmişti 

Rezan Epözdemir, Emenike'nin İngiliz devi Liverpool'dan teklif aldığını söylerken, "Fakat ilk tercihi Fenerbahçe olacaktır" diyerek oyuncunun öncelikli olarak Sarı-Lacivertli kulübü düşündüğünü yineledi. Emenike, yargılandığı şike davasından beraat etmişti.
<< Önceki Haber Emenike'den Fenerbahçe'ye flaş haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER