Elmander, Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

Galatasaray'ın İsveçli yıldızı Johan Elmander, verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

Elmander, Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

Yaşadığı uzun sakatlığın ardından Fenerbahçe maçında 45 dakika şans bulduğunu söyleyen Johan Elmander, Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Didier Drogba hakkında da konuştu.

FENERBAHÇE MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

"Kendimi iyi hissediyorum açıkçası ama az da olsa zamana ihtiyacım olduğunu söylemeliyim. Belki Hamren bu zamanı verecek. Sakatlığımın ardından Fenerbahçe karşısında 45 dakika oynadım, kendimi de iyi hissediyordum ancak alışık olmadığım iç orta saha pozisyonundaydım. Biraz daha iyi olabilirdim."

DROGBA'YA BÜYÜK ÖVGÜ

'Drogba fantastik bir oyuncu, bize geldiğinden bu yana da çok iyi işler yaptı. Çok mütevazi bir oyuncu. Her zaman çok sıkı çalışır, en son çalışmayı o bırakır. Sanki onunla uzun süredir birlikteyiz gibi hissettiriyor. İngiltere anılarımızdan bahsediyoruz.'

"BİR YILIM DAHA VAR"

Galatasaray ile bir yıl daha sözleşmesi olduğu hatırlatılan ve kulüpten ayrılma konusunda bir teklif olup olmadığı sorulan Elmander, 'Öncelikle bu konu hakkında kulüple konuşmalıyım. Burada olmaktan çok mutluyum. Gelecek yıldan itibaren takım yabancı sayısını da altıya indirmek zorunda kalacak. Ancak şuan bir yere gitmiyorum. Bir yılım daha var ve elimden geleni yapacağım. Galatasaray büyük bir kulüp ve sahada takım için daha çok şey yapmalıyım. Gerçekten oynamak istiyorum ve tribünde oturmaktan nefret ediyorum' şeklinde cevap verdi.

Yaşadığı sakatlık hakkında da konuşan İsveçli, ayak sakatlıklarının bir futbolcu için yaşanabilecek en kötü sakatlıklardan olduğunu söylerken, her şeye rağmen artık iyi durumda olduğunu belirtti.

"ONLAR BENİ KAPI DIŞARI ETMEDİKÇE..."

Yıldız oyuncu İsveç Milli Takımı ile 2014 Dünya Kupası'nda da mücadele etmek istediğini söylerken, milli takım kariyeri hakkında da '2014'te İsveç için oynamak istiyorum. Şuan için de onlar beni kapı dışarı etmedikçe İsveç Milli Takımı'nı bırakma gibi bir düşüncem yok' ifadelerini kullandı.

<< Önceki Haber Elmander, Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER